search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:53
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Η ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

09.08.2023 20:28
pao-new

Εκπλήξεις επεφύλασσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη σημερινή ενδεκάδα που αποφάσισε να παρατάξει στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μαρσέιγ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Σέρβος τεχνικός κράτησε στον πάγκο τους Παλάσιος και Μπερνάρντ περνώντας στην θέση τους τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Ακόμη, αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Γιώργο Βαγιαννίδη, με τον Γιάννη Κώτσιρα να μένει στον πάγκο στο παιχνίδι αυτό. Οι υπόλοιποι οκτώ παίκτες παρέμειναν ίδιοι με το σχήμα που χρησιμοποίησε στο εντός έδρας ματς με την Ντνίπρο.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Στο κέντρο της άμυνας οι Γιεντβάι και Μάγκνουσον. Στα δύο άκρα της άμυνας οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ. Την τριάδα του κέντρου αποτελούν οι Ρούμπεν ΠέρεθΒιλένα και Τζούρισιτς.

Στις θέσεις των εξτρέμ, δεξιά θα είναι ο Μαντσίνι, αριστερά θα είναι ο Βέρμπιτς ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Άντρατζ Σπόραρ.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα πανό συμπαράστασης των Μαρσέιγ και Γαλατασαράι για τον Μιχάλη (photos)

Λευτέρης Πετρούνιας: Με τις κόρες του στην προπόνηση ο ολυμπιονίκης (Video/Photos)

Προκλητική Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατά ΑΕΚ: «Χρησιμοποιεί μια τραγωδία για να πιέσει την UEFA και να αποφύγει ευθύνες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:53