search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Άννα Ιβάνκοβα: Σήμερα η αποτέφρωση της σορού της στη Ριτσώνα

10.08.2023 09:13
anna-agiospanteleionas-new

Στην τελευταία της κατοικία θα μεταφερθεί σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου, η Άννα Ιβάνκοβα, η 46χρονη τρανς γυναίκα από την Κούβα, η οποία στις 10 Ιουλίου δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Παρότι είχε περάσει ένας μήνας από τη δολοφονία της Άννας Ιβάνκοβα, η σορός της Άννας παρέμενε στο νεκροτομείο, λόγω των κολλημάτων και των γραφειοκρατικών θεμάτων που προέκυψαν.

Τελικώς, η σορός της θα αποτεφρωθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπως ήταν και η επιθυμία της.

Λύση στο ζήτημα της αποτέφρωσης έδωσε η οργάνωση Red Umbrella Athens, το Κέντρο Ενδυνάμωσης των Ατόμων που Εργάζονται στο Σεξ, το οποίο εδώ και αρκετές ημέρες, από την Παρασκευή 4 Αυγούστου, ξεκίνησε μια εκστρατεία χρηματοδότησης (crowdfunding) για την αποτέφρωση της Άννας Ιβάνκοβα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα της 46χρονης από την Κούβα εντοπίστηκε στις 10 Ιουλίου μέσα σε λίμνη αίματος, στο ισόγειο διαμέρισμα της στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε να εισπράξει το ενοίκιο.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 15 χτυπήματα σε όλο της το σώμα, ενώ σοκ προκάλεσε στους αστυνομικούς η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κεφάλι της, καθώς από τα χτυπήματα είχε σχεδόν παραμορφωθεί.

Ως δράστης της δολοφονίας έχει συλληφθεί ένας 35χρονος, ο οποίος σε βίντεο ντοκουμέντο παρουσιάζεται να φεύγει από το σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα αιμόφυρτος, προφανώς μετά το έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

Παξοί: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τους πυροβολισμούς του 51χρονου

Καιρός σήμερα: Ραγδαία μεταβολή με βροχές και καταιγίδες – Η προειδοποίηση του Αρναούτογλου για τις παραλίες (Videos)

Βόλος: Κρατούμενος έσπασε πυροσβεστήρα στο κρατητήριο των δικαστηρίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09