search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 14:34
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: «Ήταν ημιλιπόθυμη, είχε 40°C στο αυτοκίνητο» – Συγκλονίζουν οι αστυνομικοί που έσωσαν την 4χρονη (video)

10.08.2023 10:57
mesologgi_1008_1920-1080_new

Δύο αστυνομικοί έσωσαν ένα 4χρονο κοριτσάκι στο Μεσολόγγι, καθώς κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν από αυτοκίνητο.

Το κοριτσάκι είχε κλειδώσει μέσα στο αυτοκίνητο ο πατέρας του, για να πάει για… ψώνια σε κοντινό σούπερ μάρκετ.

Οι δύο αστυνομικοί, Δημητρης Τσήλιος και Παντελής Καρδάκας, περιέγραψαν στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» πώς απεγκλώβισαν την 4χρονη και σε τι κατάσταση ήταν.

«Ήμασταν σε περιπολία με τις μηχανές το απόγευμα της Τρίτης και πήρα σήμα ότι σε σούπερ μάρκετ υπάρχει παιδί σε όχημα κλειδωμένο. Σε ένα λεπτό φτάσαμε στο σημείο και διαπιστώσαμε ότι σε κλειδωμένο με συναγερμό αυτοκίνητο και φιμέ τζάμια υπάρχει παιδί δεμένο σε καθισματάκι, ιδρωμένο και σε ημιλοπόθυμη κατάσταση. Εκείνη την έξω είχε 35 βαθμούς Κελσίου και μέσα στο αυτοκίνητο τουλάχιστον 40. Αμέσως σπάσαμε το τζάμι και απεγκωβίσαμε το παιδάκι. Του ρίξαμε νερό και αμέσως με περιπολικά το μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας ήταν στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε μας είπε ότι δεν θυμόταν ότι είχε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο», είπαν για το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία επειδή εξέθεσε σε κίνδυνο την ανήλικη κόρη του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 4 ετών μέσα σε κλειδωμένο όχημα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους».

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: «Στόχος ήταν να ενισχύσει ανθρώπους που ήθελαν να γίνουν γονείς» λέει ο συνήγορος του γιατρού – Την Κυριακή στον ανακριτή (videos/photos)

Γύθειο: Φωτιά σε σκάφος με τρεις επιβαίνοντες

Άννα Ιβάνκοβα: Σήμερα η αποτέφρωση της σορού της στη Ριτσώνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 14:34