ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 08:44
MENU CLOSE

Star: «Στα σύνορα» Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας

11.08.2023 17:35

Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας ξαναβρίσκονται μαζί, τηλεοπτικώς, έπειτα από την επιτυχία «Εγκλήματα» στη νέα ηθογραφική κωμωδία «Στα σύνορα» του Star η οποία παραλαμβάνει σκυτάλη από την επιτυχημένη «IQ 160».

Η μεγάλη εγγονή της, επιστρέφει από τις σπουδές της, για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση. Καθ’ οδόν, γνωρίζει έναν γοητευτικό αστυνομικό, ο οποίος μόλις έχει πάρει μετάθεση στο χωριό. Μια σπίθα «πετάγεται» ανάμεσα τους. Και από αυτό το σημείο αρχίζουν τα θέματα. Και διότι το χωριό έχει μάλλον αντισυμβατικούς κατοίκους. Η ανεμελιά που νοηματοδοτεί η επιστροφή στο χωριό, στη φύση, πάει «περίπατο» για τη νέα γυναίκα όταν μαθαίνει ότι η οικογενειακή επιχείρηση την οποία «τρέχει» η γιαγιά της- με ερμηνεία που θα συζητηθεί από την Υρώ Μανέ- είναι λίγο έξω… από το πλαίσιο του νόμου.

Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνει λόγω του γοητευτικού αστυνομικού, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φανεί αντάξιος του καθήκοντος που ανέλαβε και να διεκδικήσει το κορίτσι.

Σε κεντρικούς ρόλους θα δούμε, εκτός από τους Μανέ- Κόκλα, και τους Νίκο Πουρσανίδη, Λίλα Μπακλέση, Σπύρο Πούλη, Κώστα Αποστολάκη, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Ρένο Ρώτα, Βαλέρια Κουρούπη κ.ά.. Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Θωμόπουλου και η διασκευή σεναρίου του Γιάννη Διακάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ανανέωσαν την αποκλειστική συνεργασία τους ΑΝΤ1 και Κωνσταντίνος Φίλης

«Το ναυάγιο»: Εντυπωσιακές σκηνές από τα γυρίσματα της σειράς του Mega

Τηλεθέαση: Πρώτο το Mega στην «κούρσα» της Πέμπτης – Σε ανοδική τροχιά το Open

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 08:43
Exit mobile version