search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:33
MENU CLOSE

Ουκρανία: Δεύτερη ευκαιρία για ακρωτηριασμένο στρατιώτη – Σταρ του μπαλέτου (Videos)

13.08.2023 21:46
XOREYTHS

Τι κι αν ο σοβαρός τραυματισμός που είχε, τού στέρησε και τα δύο κάτω άκρα του, ο 27χρονος Oleksandr Budko από την Ουκρανία, έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Ο 27χρονος άνδρας, κατά τη διάρκεια έκρηξης στην περιοχή Ίζιουμ τον Μάιο του 2022, τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν και τα δύο του πόδια.

Ο Oleksandr Budko, πριν την ρωσική εισβολή στη χώρα του, εργαζόταν ως γραφίστας στο Κίεβο και ως σερβιτόρος ωστόσο μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, πήρε την απόφαση να ταχθεί εθελοντικά στο στρατό.

Σήμερα, έχοντας μεγάλο απόθεμα ψυχικού αποθέματος, απέκτησε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και φιλοδοξεί να γίνει σταρ του μπαλέτου.

Πραγματοποιεί περιοδείες στις ΗΠΑ και, ντυμένος με στρατιωτική στολή, χορεύει με ή χωρίς τα προσθετικά του πόδια προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Διαβάστε επίσης:

Κίνα: Μετά τις πλημμύρες, στο έλεος των κατολισθήσεων – 21 νεκροί

Ρωσία: Ξαναγράφονται τα… σχολικά βιβλία Ιστορίας – Διδάσκεται η εισβολή στην Ουκρανία

Ουκρανία: Έξι νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό στη Χερσώνα – Ανάμεσά τους ένα νεογνό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:33