search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:06
MENU CLOSE

Έσπασε μπάρα διοδίων με 192 χλμ, σώθηκε και έβγαλε χαλάκι να προσευχηθεί αλλά επιτέθηκε σε πυροσβέστες (Video)

21.08.2023 17:18
diodia-xalaki-1-new

Σε τρία χρόνια και 10 μήνες φυλάκιση, με την έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 31χρονος υπήκοος Τουρκίας ο οποίος συνελήφθη όταν έσπασε με το αυτοκίνητό του την μπάρα των διοδίων Λαγκαδά και στη συνέχεια επιτέθηκε σε δύο πυροσβέστες που πήγαν να τον βοηθήσουν.

Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Μάλιστα, ο 31χρονος Τούρκος υπήκοος, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, μετά το ατύχημα που προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη, έβγαλε από το αυτοκίνητό του ένα χαλί πάνω στο οποίο ξεκίνησε να προσεύχεται, λέγοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» επειδή γλίτωσε.

Υπολογίστηκε ότι ο οδηγός κινούνταν με 192 χιλιόμετρα την ώρα και το αυτοκίνητο εκσφενδονίστηκε σχεδόν 50 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης!

Διαβάστε επίσης:

Μπαράζ ελέγχων σε Πάρο και Αντίπαρο το τριήμερο 18-20 Αυγούστου

Βοιωτία: Συνεχίζεται η μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Σαράντη – Νεκρός ένας 80χρονος βοσκός (video)

Σε πύρινο κλοιό ο Έβρος: Νέα φωτιά στα Λάβαρα, μήνυμα του 112 για εκκένωση προς Ορεστιάδα – Καίγεται το δάσος της Δαδιάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 14:57