search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 04:43
MENU CLOSE

Σασμός: Πρώτα καρέ από την έναρξη γυρισμάτων σκηνών με τον Βασίλη Μπισμπίκη

22.08.2023 10:08
bisbikis new

Τα μπάνια των ηθοποιών έλαβαν τέλος. Όλοι έχουν επιστρέψει και έχουν πάρει θέσεις μπροστά από τις κάμερες. Χθες, κάπου στις εξοχές της Αττικής βρέθηκε για τις σκηνές του στο «Σασμό» ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Αδέρφια από άλλη μητέρα. Βασίλης Μπισμπίκης, γνωστός και ως Αντρέας Βρουλάκης. Σασμός, σεζόν 3η, πρώτη μέρα γυρισμάτων», έγραψε ο Νίκος Τσολερίδης στη φωτογραφία που ανέβασε στα σόσιαλ μίντια και είναι αγκαλιά με τον τηλεοπτικό ετεροθαλή αδελφό του.

Η είδηση ότι ο Μαθιός σκότωσε το Στεφανή εξαπλώνεται αστραπιαία στο χωριό και ενεργοποιεί νέα βεντέτα ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Και σε αυτό το κρίσιμο σημείο της πλοκής θα κάνει την εμφάνιση του ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα υποδυθεί ένα σκληρό, αδίστακτο άνθρωπο με δίψα για εκδίκηση και με «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τους Σταματάκηδες.

Ο Μπισμπίκης κάνει τον Αντρέα Βρουλάκη, αδελφό του Τηλέμαχου, πρωτοξάδελφο του Παύλου.
Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες.

Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως είχε «σκοτεινό» χαρακτήρα και ήταν αιμοδιψής περισσότερο από όλους τους Βρουλάκηδες και διαβλέποντας ότι θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό.

Έτσι, ο Αντρέας, από μικρός, μπάρκαρε στα καράβια. Έφθασε να γίνει καπετάνιος έχοντας στο μεταξύ αναπτύξει άριστες διοικητικές ικανότητες. Πριν από έξι χρόνια, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή, για παράνομη μεταφορά καυσίμων.

Διαβάστε επίσης

ΣΚΑΪ: Οι «Πανθέοι» πίσω από τις κάμερες (video)

Χάρτα για την Τεχνητή Νοημοσύνη στα ΜΜΕ

Τηλεθεάσεις σαν… πολικές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 03:08