search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:11
MENU CLOSE

Ταυτότητες: Viral η αγγελία Βολιώτη – Κρατάει σειρά στην ουρά έναντι 80 ευρώ

26.08.2023 19:49
oura_tautotita
Πηγή φωτογραφίας: pelop.gr

Viral έγινε η αγγελία Βολιώτη που αναλαμβάνει να κρατήσει θέση στην ουρά έξω από τα αστυνομικά τμήματα για όσους επιθυμούν να βγάλουν νέα ταυτότητα παλαιού τύπου με το …αζημίωτο.

«Αναλαμβάνω την αναμονή στην Αστυνομική Διεύθυνση και την κράτηση θέσης για έκδοση ταυτοτήτων παλαιού τύπου. 80 ευρώ / άτομο. Για οικογένειες 4+ μελών παρέχεται έκπτωση 25%» αναφέρει η αγγελία του νεαρού, σύμφωνα με thenewspaper.gr, που «άρπαξε» την επαγγελματική ευκαιρία.

Ο Βόλος δεν είναι η μοναδική πόλη της χώρας όπου σχηματίζονται ουρές έξω από τα αστυνομικά τμήματα και τις αστυνομικές διευθύνσεις.

Η «υπεύθυνη δήλωση» με την οποία θα αρνούνται να παραλάβουν τις νέες ταυτότητες όσοι φοβούνται το… τσιπ!  

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου είναι γεγονός ότι «συντονίζονται» για τις δράσεις που θα κάνουν οι διάφορες ομάδες και «φυλές» των αντιδρώντων (ή «ψεκ»), υπάρχει ήδη έτοιμο ένα έντυπο υπεύθυνης δήλωσης, με το οποίο θα εμφανίζονται στα αστυνομικά τμήματα, όταν πρέπει να παραλάβουν τις νέες ταυτότητες.

Όπως τονίζεται στο συγκεκριμένο έντυπο, η νέα ταυτότητα μεταξύ άλλων περιέχει επικίνδυνους για την υγεία μικροεπεξεργαστές, παραβιάζει τις θρησκευτικές αρχές καθώς επίσης και τις ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα που απορρέουν από το Σύνταγμα.

Διαβάστε επίσης:

Καλαμάτα: Ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα από το ξαφνικό μπουρίνι (Video & Photos)

Φωτιά στην Άνδρο: Κάηκε υδροφόρα του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών – Ενισχύονται οι δυνάμεις

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στον Έβρο – Νέα μηνύματα για εκκενώσεις οικισμών από το 112

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32