search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Adele: Κατέρρευσε στα παρασκήνια συναυλίας στο Λας Βέγκας – «Με σήκωσαν από το πάτωμα»

27.08.2023 23:09
Adele

Η Adele αποκάλυψε ότι κατέρρευσε στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με τη Sun, η 35χρονη τραγουδίστρια φέρεται να είπε στους θαυμαστές της στο «The Colosseum» ότι μέλος της ομάδας παραγωγής της τη βρήκε στο πάτωμα στα παρασκήνια.

«Με σήκωσαν από το πάτωμα», είπε η τραγουδίστρια που αναγκάστηκε να καθίσει κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο Weekends With Adele. «Θα καθίσω και θα ξεκουράσω την ισχιαλγία μου», πρόσθεσε.

Η ισχιαλγία είναι μια εξουθενωτική πάθηση της πλάτης που συνήθως εμφανίζεται λόγω ολίσθησης του δίσκου, που πιέζει το ισχιακό νεύρο το οποίο εκτείνεται από το κάτω μέρος της πλάτης στο πόδι.

Η  βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από 15 χρονών, όταν χτύπησε για δεύτερη φορά την πλάτη της.

«Πονάω στην πλάτη σχεδόν τη μισή μου ζωή», είπε η Αντέλ μιλώντας στο «The Face». «Αναζωπυρώνεται λόγω άγχους ή από κακή στάση του σώματος».

Η ίδια είχε πει στο παρελθόν ότι πονούσε για τη «μισή της ζωή», πριν χάσει βάρος και πώς η αναμόρφωση του σώματός της τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της.

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει topless κάνοντας ανάποδη γέφυρα στο νερό

Τραϊάνα Ανανία: «Τραβάτε στον ψυχολόγο σας» – Απενεργοποίησε τα σχόλια μετά το «κράξιμο»

Σάντρα Μπούλοκ: Το «ευχαριστώ» για τη στήριξη μετά τον θάνατο του συντρόφου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:08