search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 14:03
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Με νέα ανάρτηση καλεί πολίτες να συμβάλλουν με προτάσεις στο πρόγραμμά του

27.08.2023 13:14
KASSELAKIS

Σε συνέχεια των πληροφοριών που υπάρχουν για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να ανακοινώσει σύντομα υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως κατέγραψε το ρεπορτάζ του topontiki.gr, ο 35χρονος επιχειρηματίας με ανάρτησή του προαναγγέλλει την παρουσίαση του ολοκληρωμένου πολιτικού σχεδίου του, με το οποίο όπως όλα δείχνουν θα στηρίξει την υποψηφιότητά του.

Βάση του σχεδίου αυτού αποτελεί η πλατφόρμα που παρουσίασε την προηγούμενη Δευτέρα, στέλνοντας ένα πρώτο σήμα για τις προθέσεις του, στο οποίο όπως αναφέρει στην σχετική ανάρτησή του ενσωματώνει διαρκώς και προτάσεις που του στέλνουν «φίλοι» ανταποκρινόμενοι στο αρχικό του κάλεσμα. Δηλώνει μάλιστα ενθουσιασμένος από την ανταπόκρισή τους, διαβεβαιώνει πως διαβάζει όλα όσα του στέλνουν και πως «θα τις δείτε σύντομα να εντάσσονται στο σχέδιό μας». Προς επίρρωσιν, παραθέτει σε κάρτες βασικά σημεία της πλατφόρμας και διακηρύσσει ότι μόνο με «διάδραση» και «σχέδιο» αλλάζει η χώρα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πριν από λίγες μέρες μοιράστηκα μαζί σας μία πλατφόρμα προτάσεων για τη ριζοσπαστική ανασυγκρότηση της χώρας. Είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκρισή σας.

Να ξέρετε ότι όλα όσα μου στέλνετε τα διαβάζω. Κάποιες από αυτές τις προτάσεις θα τις δείτε σύντομα να εντάσσονται στο σχέδιό μας.

Σας παραθέτω εδώ, σε κάρτες, τα βασικά σημεία της πλατφόρμας μας και περιμένω και νέες προτάσεις σας.

Γιατί μόνο με διάδραση, μόνο με το “μαζί”, μόνο με σχέδιο, αλλάζει η Ελλάδα».

Συμπληρωματικά, ανέβασε σχετικό βίντεο και στο τικ τοκ, όπου ευχαριστεί το κοινό για τα μηνύματα και την παρότρυνση, δηλώνει ότι έχει μάθει πολλά τις τελευταίες εβδομάδες, και πως δεν του αρκεί η λογική της ελληνικής ιδιομορφίας, ότι κάποια πράγματα μπορεί να γίνονται κόντρα στην κοινή λογική επειδή “Ε, εδώ είναι Ελλάδα”.

Αναφέρει πως οι προτάσεις που έχει καταθέσει είναι μια αφετηρία αλλά θέλουν βελτίωση και συμπλήρωση και καλεί τον κόσμο “πείτε μας πως και πού θέλετε να σπάσουμε αυγά“, διαβεβαιώνοντας ότι “έχετε το λόγο μου ότι εγώ θα το αναδείξω”.

Αναλυτικά το βίντεο:

@skasselakis 👉 Δείτε περισσότερα για την πλατφόρμα στο προφίλ μου στο instagram. #tiktok #tiktokgreece #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Ενημερώνεται για την κατάσταση στον Έβρο – Με super puma στις πληγείσες περιοχές

Στην Άγκυρα στις 5 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Γεραπετρίτης – Συνάντηση με τον τούρκο ΥΠΕΞ

ΠΑΣΟΚ: 10 στελέχη του, στηρίζουν τον Πέτρο Τατούλη – «είστε περαστικοί» τους απαντά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 14:03