search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:42
MENU CLOSE

Την «ψώνισε» ο Ασγκάρι: Xωρίζει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την καριέρα του στο Χόλιγουντ

30.08.2023 21:47
spears_asgari
AP

Ολος ο πλανήτης γνωρίζει πλέον για το πολύκροτο διαζύγιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύεται φαίνεται ότι ονειρεύεται μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ και πιστεύει ότι ότι το διαζύγιο ήταν αυτό που που έπρεπε να κάνει για να μπορέσει να την…ακολουθήσει.

Ο Σαμ Ασγκάρι φαίνεται ότι την «ψώνισε», καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΤΜΖ», από εδώ και στο εξής θέλει να επικεντρωθεί στην εκτόξευση της καριέρας του ως ηθοποιός. Το δημοσίευμα αναφέρει δηκτικά ότι ο 29χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 41χρονης Σπίαρς δεν είχε σε εξέλιξη κάποια δουλειά ως ηθοποιός όταν στις 16 Αυγούστου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αφήνοντας να διαρρεύσει ότι η τραγουδίστρια τον απάτησε. Προσθέτει ότι ούτε τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να αρχίσει κάποιο νέο πρότζεκτ ως ηθοποιός, καθώς το Χόλιγουντ έχει κατεβάσει ρολά, λόγω της απεργίας ηθοποιών και σεναριογράφων.

Δεν σκοπεύει να γυρίσει στη δουλειά του ως…γυμναστής

Πηγή της εξειδικευμένης σε θέματα των διασήμων ιστοσελίδας αποκάλυψε ότι ο Ασγκάρι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη δουλειά που έκανε όταν γνώρισε τη Σπίαρς ως γυμναστής στο γυμναστήριο του Μπέβερλι Χιλς Royal Personal Training.

Προφανώς θεωρεί ότι έγινε πολύ διάσημος και η δουλειά στο γυμναστήριο του πέφτει λίγη. «Σχεδιάζει να κάνει ζωντανές παραστάσεις όταν λήξει η απεργία» αναφέρει το άτομο που τον γνωρίζει καλά, προσθέτοντας ότι, εκτός από το να υποδύεται χαρακτήρες, θέλει να είναι παρουσιαστής σε άλλες σύντομες ζωντανές παραστάσεις με ηθοποιούς.

Διαβάστε επίσης:

Taylor Swift: Έκανε νέο ρεκόρ στο Spotify ξεπερνώντας τον The Weeknd

Χόλιγουντ: Reunion για Breaking bad και Better Call Saul στην απεργιακή γραμμή

Μάικλ Τζάκσον: Η σπάνια έξοδος των δύο του γιων και η αποκάλυψη για όσα μισούσε ο βασιλιάς της ποπ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:41