search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:49
MENU CLOSE

Έχασε την ψυχραιμία του, δηλώνει ο εφοπλιστής για την επίθεση στον Παπαχρήστο – Αρνείται ότι είχε σωματοφύλακες

31.08.2023 22:13
papaxristos 665- new

Μέσω επιστολής που απέστειλε ο δικηγόρος του εφοπλιστή στο κεντρικό δελτίο του Alpha, απαντά στα όσα του καταλογίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος για την επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ και στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα.

Ο εφοπλιστής απολογείται στην οικογένεια του δημοσιογράφου, στους φίλους και το προσωπικό των εταιρειών του για την «ενστικτώδη αντίδρασή» του, όπως την χαρακτηρίζει.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η απεύθυνσή του προς τον πληγέντα έγινε χωρίς παρουσία σωματοφυλάκων», ενώ προσθέτει ότι δεν διατυπώθηκαν ποτέ απειλές ή οδηγίες σε τρίτα πρόσωπα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Τέλος, δηλώνει πως έχασε την ψυχραιμία του από κάποια δημοσιεύματα που χαρακτηρίζει «συκοφαντικά».

Την ίδια ώρα η Αστυνομία τον αναζητά για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ενώ ο δημοσιογράφος θα καταθέσει και αγωγή σε βάρος του.

Μιλώντας στον Alpha, ο δημοσιογράφος, αναφέρει σχετικά πως: «Αιφνιδιαστικά, χωρίς να έχει υπάρξει διάλογος, δέχτηκα ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο. Ήταν σοκαριστικό, άκουσα τον αυτοαποκαλούμενο εφοπλιστή Καραγιώργη, να με καθυβρίζει και να με απειλεί. Ωρυόμενος καλούσε τον έναν από τους μπράβους που τον συνόδευαν να με πυροβολήσει, να με σκοτώσει. Καλούσε τον έναν να του δώσει το όπλο να με σκοτώσει ο ίδιος!».

Διαβάστε επίσης:

Απογραφή 2021: Μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας κατά 3,1% – Στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα

Τροχαίο στην παραλιακή: Η στιγμή που το ΙΧ παραβιάζει το φανάρι και πέφτει πάνω στην 30χρονη (Video)

Συμπλοκή έξω από το Κ.Υ. Μοιρών: Σηκώθηκε ακόμα και τραυματίας από φορείο για να ρίξει ξύλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:49