search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 10:13
MENU CLOSE

Πρώην παρουσιαστής του Fox: «Ο Ομπάμα κάπνιζε κρακ και είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις»

31.08.2023 14:08
obama

Ο Τάκερ Κάρλσον, πρώην παρουσιαστής του καναλιού Fox News και θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε τους ισχυρισμούς ότι ο Μπάρακ Ομπάμα στο παρελθόν κάπνιζε κρακ και του άρεσαν οι σεξουαλικές σχέσεις με άνδρες, κάτι που υποστηρίζει πως το «έθαψαν» τα ΜΜΕ πριν από τις προεδρικές εκλογές, το 2008.

Ο Τάκερ Κάρλσον στην ουσία επανέλαβε ισχυρισμούς του Λάρι Σινκλέρ, ενός ατόμου που έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία, κλοπή και απάτη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ομπάμα προμηθευόταν και κάπνιζε κοκαϊνη πριν από τις σεξουαλικές επαφές τους, το 1999.

Οι ισχυρισμοί του αμφιλεγόμενου Λάρι Σινκλέρ διατυπώθηκαν την εποχή που ο τότε γερουσιαστής Ομπάμα έκανε την προσπάθεια να εκλεγεί πρόεδρος και είχαν απορριφθεί ως απόπειρα πολιτικού εκβιασμού.

Αλλά ο Κάρλσον επανήλθε στο θέμα υποστηρίζοντας ότι κατά την άποψή του «είναι ξεκάθαρο» ότι ο Ομπάμα είχε ομοφυλοφιλική σχέση, χωρίς όμως να προσθέσει ούτε ένα στοιχείο που να στηρίζει τους ισχυρισμούς αυτούς.

Ο 54χρονος δημοσιογράφος για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του είπε ότι ο Λάρι Σινκλέρ όταν είχε μιλήσει για τον Ομπάμα δέχτηκε να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους. «Κάπνισα κρακ με τον Μπάρακ Ομπάμα και έκανα σεξ μαζί του», είχε πει ο Σινκλέρ και ο Κάρλσον το επανέλαβε τώρα, προσθέτοντας ότι «κανένας δεν το δημοσιοποίησε όχι γιατί υπήρξε θέμα με το σεξ και τα ναρκωτικά, αλλά γιατί από το επιτελείο του Ομπάμα διαμηνύθηκε ότι όποιος το έκανε θέμα δεν θα είχε πρόσβαση στην εκστρατεία του Ομπάμα».

Ο Λάρι Σινκλέρ έχει υποστηρίξει επίσης ότι ο πρώην πρόεδρος είχε και άλλη σχέση με άνδρα και μάλιστα η συγκεκριμένη υπόθεση συνδέεται με τον θάνατο αυτού του ατόμου. Οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν καταγραφεί στο βιβλίο που έβγαλε ο Σινκλέρ το 2009, με τον τίτλο «Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaine, Sex, Lies & Murder?».

«Το βιβλίο μου τα λέει όλα και δεν αποσύρω τίποτα από όσα είπα», υποστήριξε τότε ο Σινκλέρ, τον οποίον όμως ο αμερικανικός Τύπος έχει περιγράψει ως άτομο με «εγκληματικό παρελθόν» και «ειδικότητα σε εγκλήματα με απάτες».

«Μίλησα με τον Σινκλέρ για το θέμα. Είναι βέβαιο πως συνέβη. Ο Λάρι Σινκλέρ μπαινοβγαίνει στις φυλακές, έχει ποινικό μητρώο, σήμερα είναι φτωχός, ζει μια ακατάστατη ζωή, του λείπει ένα δόντι. Αλλά νομίζω ότι αυτή η ιστορία, αν την ακούσεις με λεπτομέρειες, είναι σαφώς αληθινή», υποστήριξε ο Κάρλσον, προσπαθώντας να επαναφέρει στο προσκήνιο μια ιστορία στην οποία τότε κανένας δεν είχε δώσει σημασία.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σαρωτικό το πλήγμα του τυφώνα «Idalia» – Συγκλονιστικά πλάνα από τη θεομηνία (photos/videos)

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας – Διάδοχος ο Γκραντ Σαπς

Γιοχάνεσμπουργκ: Τουλάχιστον 73 οι νεκροί από τη φωτιά σε πενταώροφο κτίριο – Παιδιά ανάμεσα στα θύματα (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12