ΕΛΑΣ: Αποσύρεται η αστυνομική φύλαξη από τον Κασσελάκη- Την είχε ζητήσει ο ίδιος
Ανακοίνωση σχετικά με την αστυνομική φύλαξη που είχε διατεθεί στον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, εξέδωσε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
Διευκρινίζεται ότι μετά από δημόσια τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη, η αστυνομική φύλαξη θα αποσυρθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Σχετικά με τη διάθεση αστυνομικών για την προστασία υποψηφίου προέδρου κόμματος, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα.
1. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του.
2. Το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για τη διαχείριση του αιτήματος και τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
3. Κατόπιν δημόσιας τοποθέτησης για τη μη διάθεση του εν λόγω αστυνομικού προσωπικού η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί».
Διαβάστε επίσης:
«Καρφιά» Μητσοτάκη: Πυροσβέστες του καναπέ θεωρούν ότι οι φωτιές σβήνουν χωρίς υπερπροσπάθεια