search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 06:42
MENU CLOSE

HΠΑ: 38χρονη μητέρα φέρεται να βίασε δύο 15χρονους διδύμους – Οι αναρτήσεις της στο Τik Tok (video)

01.09.2023 08:55
ameriki

Έως και με 30 χρόνια φυλάκισης μπορεί να έρθει αντιμέτωπη η 38χρονη μητέρα 2 παιδιών στο Τσέσαπικ της Βιρτζίνια καθώς κατηγορείται για τον βιασμό δύο διδύμων 15 χρονών.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα η Ashleigh Watts συνελήφθη για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο, όταν αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα της αναζητώντας το ένα από τα έφηβα αγόρια που το είχε σκάσει από το σπίτι του, και τελικά βρήκαν τον 15χρονο να κρύβεται, φορώντας μόνο το εσώρουχό του, κάτω από το κρεβάτι της 38χρονης γυναίκας. Πλέον η Watts κατηγορείται και για ασέλγεια εις βάρος του δίδυμου αδελφού του νεαρού, ενώ στοιχεία που έχουν ανακαλύψει οι Αρχές υποδεικνύουν ότι μπορεί να διατηρούσε ανάρμοστες σχέσεις με τα δύο παιδιά εδώ και έναν χρόνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η έρευνα εις βάρος της ευκατάστατης Αμερικανίδας, που είναι μητέρα δύο παιδιών, είχε ξεκινήσει ήδη από τον Φεβρουάριο, αφού η τοπική αστυνομία είχε δεχθεί μια ανώνυμη καταγγελία για τη «δράση» της.

Η Watts λίγο πριν τη σύλληψή της έσβησε αρκετά βίντεο από τον λογαριασμό της στο Tik Tok ενώ ήδη είχαν αρχίσει τα δημοσιεύματα για την υπόθεσή της. Η Daily Mail ωστόσο εντόπισε post της 38χρονης από λογαριασμό που διατηρούσε στο TikTok χρησιμοποιώντας το όνομα «Ρετζίνα Τζορτζ» (χαρακτήρας της εφηβικής κωμωδίας «Τα Κακά Κορίτσια»).

Η Watts σύμφωνα με την εφημερίδα έκανε πολύ συχνά αναρτήσεις στις οποίες παρουσίαζε το σπίτι της, τις τσάντες της, τα σκυλάκια της και τα παιδιά της. Επιπλέον ακολουθούσε όλα τα νέα trends με χαρακτηριστικό παράδειγμα το αυτό με τα red flags. Η εφαρμογή «σκανάρει» το πρόσωπο του χρήστη και αναγράφει ποια είναι τα ελαττώματά του.

Στην περίπτωση της 38χρονης, το «φίλτρο» την χαρακτήρισε «εγωκεντρική» και «κακομαθημένη», ενώ ως τρίτο red flag εμφάνισε το ότι μιλάει πολύ όταν βλέπει ταινίες.

Τα δύο αδέλφια επισκέπτονταν συχνά το σπίτι των Watts, αφού οι δικοί τους γονείς ήταν φίλοι της οικογένειας. Όπως κατέθεσαν οι δίδυμοι στις Αρχές, η 38χρονη μητέρα τους πρόσφερε μαριχουάνα, τους χάριζε εσώρουχά της και ασελγούσε πάνω τους. Ο ένας από τους έφηβους φέρεται να πίστευε μάλιστα ότι αυτό που συνέβαινε μεταξύ του ίδιου και της Watts ήταν «ερωτική σχέση» και ότι, όταν ο ίδιος έκλεινε τα 17, η παντρεμένη γυναίκα θα χώριζε τον άνδρα της και θα τον παντρευόταν.

Μετά τη σύλληψη της 38χρονης, ο σύζυγός της κατάθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς των αγοριών. Στην κατάθεσή του στην αστυνομία, ο Andy Watts είπε ότι πριν από μερικούς μήνες είχε βρει τη γυναίκα του τόπλες στο σπίτι τους, με το ένα από τα δύο αγόρια δίπλα της να παριστάνει τον κοιμισμένο. O νεαρός αργότερα ισχυρίστηκε στους γονείς του ότι είχε πάει στο σπίτι των Watts για να καπνίσει μαριχουάνα και τον πήρε ο ύπνος.

Διαβάστε επίσης:

Ινδία: Σοκάρει η αποκάλυψη της απάτης που φέρεται να έκανε ο μεγιστάνας Αντάνι – Οι σχέσεις του με τον πρωθυπουργό Μόντι

Ντόναλντ Τραμπ: Δηλώνει αθώος στις κατηγορίες για εκλογική νοθεία στη Τζόρτζια

Γεβγκένι Πριγκόζιν: Ποιοι είναι οι κληρονόμοι της τεράστιας περιουσίας του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02