search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:22
MENU CLOSE

Netflix: Το One Piece είναι στο Netflix και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία (video)

01.09.2023 12:59
one-netflix

Η πρώτη σεζόν του live-action του One Piece κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου στο Netflix και το αποτέλεσμα ίσως δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Το anime adaptation είναι πολύ καλύτερο από αυτό που ίσως πίστευαν πολλοί ενώ προβλέπεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Βασισμένο στο πιο εμπορικό ιαπωνικό μάνγκα όλων των εποχών από τον Εϊτσίρο Όντα, το «One Piece»είναι μια πρωτοφανής θρυλική περιπέτεια που εκτυλίσσεται στη θάλασσα. Ο Μόνκι Ντ. Λούφι είναι ένας νεαρός εξερευνητής που από τότε που θυμάται τον εαυτό του ονειρεύεται μια ελεύθερη ζωή.

Ο Λούφι απλώνει πανιά από το μικρό του χωριό και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξί για να βρει τον θρυλικό θησαυρό One Piece και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να βρει όμως το μεγάλο τρόπαιο, ο Λούφι θα πρέπει, πριν από ένα πλοίο, να βρει το πλήρωμα που πάντα ήθελε, οργώνοντας κάθε σπιθαμή της αχανούς θάλασσας, αφήνοντας πίσω του τους Ναυτικούς και αποφεύγοντας παντού επικίνδυνους εχθρούς.

Με πρωταγωνιστές τους Ινιάκι Γκοντόι (Μόνκι Ντ. Λούφι), Μακένιου (Ρορονόα Ζόρο), Έμιλι Ραντ (Νάμι), Τζέικομπ Ρομέρο (Ούσοπ) και Ταζ Σκάιλαρ (Σάντζι), η σειρά είναι μια πειρατική περιπέτεια ζωντανής δράσης σε συνεργασία με τη Shueisha και σε παραγωγή της Tomorrow Studios και του Netflix.

Διαβάστε επίσης:

«Η φωνή της Ελλάδας»: Σειρά ραδιοφωνικών ντοκιμαντέρ με μαρτυρίες για το Ολοκαύτωμα

Μαγνήτης τηλεθέασης το ματς ΑΕΚ – Άντβερπ στο Mega

Σκάι: Πρόγευση από τη σειρά εποχής «Οι Πανθέοι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:21