search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:49
MENU CLOSE

Σάσα Σταμάτη: «Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες» – Τι αποκαλύπτει για την ψυχική της υγεία

01.09.2023 18:36
SASA_STAMATH
NDP

Με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε η ίδια, ότι χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχιάτρου, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε το τελευταίο διάστημα.

«Όλα ξεκίνησαν όταν δεν μπορούσα πλέον να κοιμηθώ, είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες. Τότε ήταν που αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο να ζητήσω βοήθεια, γιατί δεν μπορούσα άλλο, δεν άντεχα. Είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν και δεν μπορούσα να κοιμηθώ», αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.

Όπως είπε, παράλληλα ξεκίνησε να επισκέπτεται και ψυχολόγο, κατάφερε να ρυθμίσει το κομμάτι του ύπνου της, ωστόσο έκανε πολλές αλλαγές με τους γιατρούς της.

«Ξύπνησα ένα πρωί, είχα μουδιάσει ολόκληρη, είχα ταχυπαλμίες… πήγα στο Θριάσιο μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα… μετά ξαναπήγα ένα βράδυ, είχα πάλι ταχυπαλμίες, με είδε ψυχίατρος και μου είπε πως έχω πάρα πολύ άγχος… είμαι αγχώδης, και η εξωστρέφειά μου είναι η άμυνά μου.

Ξαναπήγα (στο Θριάσιο) και τώρα πρόσφατα γιατί είχα ένα βάρος στο στήθος που δεν έφευγε με τίποτα, μου έβαλαν έναν ορό και επανήλθα» περιέγραψε.

«Ο πατέρας μου είχε αποκαλύψει πως σκέφτεται να αυτοκτονήσει»

Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της και πόσο την επηρέασε, όπως και η ζωή που είχε, απάντησε πως πλέον το «έχει δουλέψει» και δεν την επηρεάζει τόσο, όσο πριν, γιατί το «είχε πάρει όλο πάνω της».

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα, δεν είμαστε πλούσιοι αλλά φρόντισε για εμάς, για τα πάντα. Κάποια στιγμή κάτι δεν πήγε καλά στις δουλειές του και έπεσε σε κατάθλιψη, γεγονός στο οποίο δεν δώσαμε βάση γιατί δεν ξέραμε τότε πολλά και κλείστηκε στο σπίτι.

Μια μέρα άρχισαν να έρχονται λογαριασμοί 1000 ευρώ, με έπαιρναν τηλέφωνο από μαγαζιά να πάω να τον μαζέψω… Θα τον άφηνα στον δρόμο για να μη λέει ο κόσμος; Μία μέρα τον πήρα τηλέφωνο, μου είπε πως είναι σε μια καφετέρια στην Ελευσίνα και κάλεσα την Αστυνομία να πάει να τον μαζέψει» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Νοσηλεύτηκε αρχικά στο Δρομοκαΐτειο, μετά στο Δαφνί για ένα μήνα, όπου όταν βγήκε από εκεί ήταν πολύ καλά, γύρισε σπίτι και έπεσε πάλι σε κατάθλιψη και δεν ήθελε να πάει σε γιατρό. Ένα βράδυ τον πήγα στο Αιγινήτειο, όπου οι γιατροί του μίλησαν προσωπικά και τους είπε πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του…».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σολωμού: Χορεύει πάνω σε jet ski με ένα ποτήρι κρασί

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Άνεργος ο Σαμ Ασγκάρι μετά το διαζύγιο

Χριστόφορος Ζαραλίκος σε Σάσα Σταμάτη: «Τι σόι συγγνώμη είναι αυτή μετά από δύο χρόνια…» (vid)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:47