search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:01
MENU CLOSE

Χριστόφορος Ζαραλίκος σε Σάσα Σταμάτη: «Τι σόι συγγνώμη είναι αυτή μετά από δύο χρόνια…» (vid)

01.09.2023 11:44
xristoforos-zaralikos

Στη «συγγνώμη» της Σάσας Σταμάτη προς τους ηθοποιού για τη διακοπή θεατρικής παράστασης πριν από περίπου δύο χρόνια, απάντησε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Η Σάσα Σταμάτη, αναφερόμενη στη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου, ανέφερε στο Καλοκαίρι Yes ότι θέλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την Υπουργό Πολιτισμού και από όλους τους καλλιτέχνες γι’ αυτό που είχε γίνει στο θέατρο. Συμπλήρωσε ότι αγαπάει τους ηθοποιούς και ότι ήταν λάθος η κίνησή της και έπρεπε να σηκωθεί και να φύγει.

Από την πλευρά του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, μιλώντας στο Open ανέφερε, μεταξύ άλλων για τη Σάσα Σταμάτη:
«Δεν νομίζω ότι είδα τη συγγνώμη, όπως αυτή που περιγράφετε εσείς. Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους ηθοποιούς, όχι από εμένα. Μόνος μου έπαιζα,. Επίσης το βασικότερο, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές», ανέφερε.

«Όποιος πάει στο θέατρο, ξέρει ότι όταν κάτι γίνεται και χαλάς την παράσταση, κυρίως προσβάλλεις τους θεατές. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι σόι συγγνώμη είναι αυτή, μετά από δύο σχεδόν χρόνια. Να είναι καλά η γυναίκα, ελπίζω να ισορροπήσει μέσα της με ό,τι την έχει ταράξει», συμπλήρωσε ακόμη.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας (photos)

Μάγδα Τσαγγάνη: «Εγώ ζω γιατί υπήρξα τυχερή και ο καρκίνος δεν έκανε μετάσταση»

Ο Άνταμ Ντράιβερ τα «βάζει» με τις πλατφόρμες Netflix και Amazon

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:00