ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Καισαριανή: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης με τη σύριγγα αλλά δεν εντοπίστηκε

04.09.2023 19:23

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που κάρφωσε σύριγγα που φέρεται να περιείχε σπερματικό υγρό σε 26χρονη γυναίκα στην Καισαριανή. Ο άνδρας δεν έχει ωστόσο εντοπιστεί ακόμα.

Το λευκό υγρό που περιείχε η σύριγγα ήταν μάλλον σπέρμα, ενώ το 26χρονο θύμα έχει υποβληθεί σε σειρά αιματολογικών εξετάσεων προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο μόλυνσης από το περιεχόμενο της σύριγγας.

Η 26χρονη παραμένει σε σοκ, αναμένοντας την σύλληψη του νεαρού που την κάρφωσε με την σύριγγα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά από προβολή του υλικού κατά την κατάθεσή της, η 26χρονη συνειδητοποίησε πως δεν γνωρίζει τον δράστη και δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν.

Το χρονικό της επίθεσης

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης, 29 Αυγούστου, η 26χρονη διασχίζει τον δρόμο στην Καισαριανή μαζί με μια ακόμη γυναίκα. Ο δράστης παραμονεύει και όταν περνάνε από δίπλα του τις ακολουθεί.

Οι δύο γυναίκες δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται και έτσι συνεχίζουν τον δρόμο τους. Τότε ο δράστης ελέγχει με το βλέμμα του για να δει εάν κάποιος βλέπει τι συμβαίνει, κρατώντας στα χέρια του την επίμαχη σύριγγα.

Γρήγορα ο άνδρας εκτοξεύει από τη σύριγγα το λευκό υγρό που περιείχε, με τις δύο γυναίκες να συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν κάτι εκείνη την ώρα συνεχίζοντας την πορεία τους.

Επιστρέφοντας στο σπίτι η 26χρονη αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και δύο μέρες μετά πήγε στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία. Από τότε η αστυνομία ερευνά την υπόθεση προσπαθώντας να φτάσει στον δράση.

Στο μεταξύ, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αγνώστου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Διαβάστε επίσης:

Μοσχάτο: Συνελήφθησαν ανήλικοι που πετούσαν πλακάκια και κλιματιστικά από ταράτσα

Δίκη για Μάτι: Συγγνώμη Τόσκα «για τον κρατικό μηχανισμό διαχρονικά»

Κακοκαιρία Daniel: 112 σε Πιερία, Θεσσαλία, Μαγνησία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα – Συναγερμός για πλημμύρες (Live η πορεία)

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:43
Exit mobile version