search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:44
MENU CLOSE

Ευρωεκλογές: Τα πρώτα τρία προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – «Η Ελλάδα που θέλουμε σε Υγεία, φορολογία και εισόδημα»

15.05.2024 12:37
kasselakis_spot_slider3

Τα πρώτα τρία προεκλογικά του σποτ παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στα τρία πρώτα σποτ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πιάνει τρία βασικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική οικογένεια: Υγεία, ακρίβεια και φορολογία.

Σε κάθε σποτ παρουσιάζει πρώτα την τραγική θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας σε αυτούς τους τομείς και δηλώνει στη συνέχεια τι στόχους θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για την Υγεία, σύμφωνα με την Eurostat, η χώρα μας είναι η χειρότερη σε ασθενείς που μένουν αβοήθητοι λόγω κόστους, απόστασης ή λίστας αναμονής στα νοσοκομεία.

«Η Ελλάδα που θέλουμε: 1. Διάσωση του ΕΣΥ με αναβάθμιση υποδομών και κάλυψη κενών θέσεων. 2.Τοπικές μονάδες Υγείας 24ωρου βάσως. 3. Τμήματα επειγόντων περιστατικών σε όλα τα νοσοκομεία. 4. Μείωση συμμετοχής των ασθενών στα φάρμακα και επάρκεια φαρμάκων.» αναφέρει ο Σ. Κασσελάκης με μότο το «καλύτερη ζωή τώρα»

Για την ακρίβεια, η Ελλάδα είναι η χώρα με το χαμηλότερο εισόδημα μετά την Βουλγαρία στην Ευρώπη.

«Η Ελλάδα που θέλουμε: 1. ΦΠΑ 0% στα βασικά αγαθά. 2. Εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας με ανώτατο κέρδος 5%. 3. Μερίωση ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, στον χαμηλότερο συντελεστή της ΕΕ. 4. Δημιουργία “Τειρεσία” για όσες εταιρείες αισχροκερδούν»

Το τρίτο σποτ αφορά την φορολόγηση, σημειώνοντας πως σύμφωνα με την Eurostat, η Ελλάδα βρίσκεται στην 2η θέση σε φόρους.

«Η Ελλάδα που θέλουμε. 1. Σταθερό φορολογικό σύστημα για 10 χρόνια. 2. Νέα φορολογική κλίμακα με σημαντικές μειώσεις φόρων για το 99% των φορολογούμενων. 3. Κατάργηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος για όλους. 4. Φορολογικός συντελεστής 17% για εταιρίες με κέρδος ως 220.000 ευρώ»

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Διευκρινίσεις Μπακογιάννη για τους «ρεμπεσκέδες»

Μητσοτάκης για ΕΣΥ: «Έχουμε υποχρέωση να διορθώσουμε βασικές αδυναμίες του συστήματος»

Σπηλιωτόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Άφθαρτος ο Κασσελάκης, «δύο κόσμοι» η ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:44