search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:16
MENU CLOSE

Κωνσταντινίδης για Λιάγκα: «Πολύ σκληρός για να πεθάνει τηλεοπτικά»

05.09.2023 09:50
liagkas-konstantinidis-new

Στην τηλεοπτική παρουσία τόσο του Γιώργου Λιάγκα όσο και της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης λίγες μέρες πριν ο ίδιος ξεκινήσει να μας λέει… MEGA Καλημέρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV, ο δημοσιογράφος εξέφρασε τη δική του άποψη, εκτιμώντας ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει πολλά ακόμα να δώσει τηλεοπτικά, ενώ αναφερόμενος στη Φαίη Σκορδά και τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη, υποστήριξε ότι αν τη φετινή σεζόν η εκπομπή στηριχθεί στη γνώση των θεμάτων και όχι στις δημόσιες σχέσεις στο πάνελ, τότε το αποτέλεσμα θα τους ανταμείψει.

«Πολύ σκληρός και εύστροφος τηλεοπτικά ο Λιάγκας για να πεθάνει. Με τον “καπετάν Γιώργη” έχουμε υπάρξει καλοί φίλοι, έχουμε ζήσει από κοινού πολλά, πάρα πολλά, και, όπως για όλους τους φίλους μου, θέλω να είναι ψηλά.  Αν θα είμαι απέναντι του, βέβαια, όπως τη χρονιά που πέρασε, θέλω να είναι ψηλότερα η εκπομπή που συμμετέχω. Φέτος έχει μονόδρομο να κόψει το νήμα πρώτος χωρίς να εφεύρει στα νούμερα τηλεθέασης το “σύνολο του κοινού” που κανένα εμπορικό τμήμα καναλιού δεν υπολογίζει» είπε ενώ αναφερόμενος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πρόσθεσε:

«Η σημαντικότερη απόφαση, και μάλιστα με πολύ pressing από τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, ήταν να κρατήσουν στο δυναμικό τους και να αναλάβει την εκπομπή της Φαίης η αρχισυντάκτρια του Μουτσινά, Αγγελική Γιαννακοπούλου. Πρόκειται για έναν από τους 3-4 πιο δημιουργικούς αρχισυντάκτες με σύγχρονη ματιά στην Ελλάδα. Αν υπάρχει εγρήγορση από την ομάδα, θα μπορούν να εκμεταλλεύονται ό,τι συμβαίνει στην τηλεόραση την ίδια μέρα από τις 6 το πρωί έως τις 12 που θα ξεκινούν. Ελπίζω το σχόλιο φέτος να πηγάζει από τη γνώση του θέματος και να μην εξυπηρετεί μόνο τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις των παρουσιαστών στο πάνελ»

Διαβάστε επίσης:

Χάρις Αλεξίου: Το τραγούδι που την έκανε να «λυγίσει» στη σκηνή (Video)

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γιατί «υπέφερε» στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» (Video)

Πέδρο Πασκάλ: Ενθουσιασμένος με τη συναυλία της Μπιγιόνσε – «Πεθαίνω!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20