search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Ξεσπά η Ρένα Μόρφη από τον Βόλο: «Αφού καήκαμε, ώρα να πνιγούμε»

05.09.2023 21:09
RENA_MORFE1
NDP

Την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του Βόλου λόγω της κακοκαιρίας Daniel προβάλλει μέσω social media η γνωστή τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη εκφράζοντας την αγανάκτησή της δημόσια.

«Αυτή τη στιγμή ο Βόλος βουλιάζει» γράφει η Ρένα Μόρφη σε ανάρτησή της στο Instagram. «Έχει σπάσει το ποτάμι. Δεν έχουμε ρεύμα. Ήδη δύο νεκροί στη Μαγνησία. Αφού καήκαμε, ώρα να πνιγούμε». Στην ανάρτηση σε Instagram story περιλαμβάνονται και εικόνες και βίντεο της μεγάλης καταστροφής στην πόλη.

Η κακοκαιρία Daniel πλήττει την κεντρική Ελλάδα από τα ξημερώματα της Τρίτης με σοβαρά προβλήματα να σημειώνονται στη Μαγνησία. Υπενθυμίζεται ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, όταν τοίχος του σπιτιού του τον καταπλάκωσε, ενώ άλλος ένας αγνοείται καθώς τον παρέσυρε ρέμα.

Διαβάστε επίσης:

Εμανουέλ Μπεάρ: Καταγγέλλει πως υπήρξε θύμα αιμομιξίας όταν ήταν παιδί

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: Φιλιά και αγκαλιές σε συναυλία της Μπιγιονσέ – Το βίντεο που επιβεβαιώνει τη σχέση τους

Μπέτυ Λιβανού: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της – Σε ποια σειρά έχει παίξει (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:51