search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:07
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Daniel – Παλαμάς: «Μου είπαν ότι η μητέρα μου είναι πνιγμένη μέσα στο σπίτι της» (video)

08.09.2023 14:20
[363390] ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – 2η ΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Πλημμύρες και καταστροφές στο νομό Καρδίτσας. 2η μέρα. Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

«Μου είπαν ότι βρήκαν τη μητέρα μου πνιγμένη στο σπίτι», δηλώνει μια γυναίκα για τη μητέρα της στον Παλαμά, το οποίο έχει πλημμυρίσει εξ ολοκλήρου μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel τα τελευταία 24ωρα.

Μιλώντας στο OPEN, η κ. Παπαθανασίου είπε ότι η ίδια είναι στην Καρδίτσα και πως δεν έχει μιλήσει με τη μητέρα της από προχθές. «Ήταν η νύφη μου και ο γιος της στο σπίτι αλλά δεν πρόλαβαν να την πάρουν», δήλωσε η γυναίκα.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι την πήρε τηλέφωνο ο ανιψιός της και της είπε ότι το νερό έχει φτάσει τα δύο μέτρα και ότι η γιαγιά είναι πνιγμένη μέσα στο σπίτι.

«Την άφησαν μέσα να πνιγεί και είναι το νερό 2 μέτρα εκεί», είπε η γυναίκα στο OPEN. «Η μητέρα μου είναι 97χρονών και είναι κατάκοιτη», πρόσθεσε η γυναίκα στη συγκλονιστική μαρτυρία της.

Η γυναίκα έκανε έκκληση προς τις Αρχές, για να πάει κάποιος στο σπίτι της μητέρας της. «Είναι 100% μέσα η γιαγιά πνιγμένη», ανέφερε ξανά.

Εικάζεται ότι πιθανίν να πρόκειται για την ηλικιωμένη για την οποία έκανε νωρίτερα λόγο εθελόντρια, πάλι στο OPEN.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός άνδρας στον Βόλο, πληροφορίες και για όγδοο θύμα (video)

Κακοκαιρία Daniel – Λάρισα: Συναγερμός στον Πηνειό, έσπασαν αναχώματα – Κλείνει η γέφυρα στη Γιάννουλη, εκκενώνονται εργατικές κατοικίες (video)

Κακοκαιρία Daniel: Για τέταρτη μέρα χωρίς νερό ο Βόλος – Χιλιάδες εγκλωβισμένοι στο Πήλιο – Ανυπολόγιστες καταστροφές (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:07