search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 01:25
MENU CLOSE

Σύνταγμα: Το… τερμάτισαν οι «ψεκ» – «Καλύτερα να πεθάνω από τον Τούρκο παρά να πάρω τις νέες ταυτότητες» (Video/Photos)

11.09.2023 13:27
taytotites-diadilosi-new

Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στην ψηφιακή ηλεκτρονική σκλαβιά» και με σταυρούς, θρησκευτικές εικόνες και ελληνικές σημαίες στα χέρια, οι πολέμιοι των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων διαδήλωσαν, χθες Κυριακή, στο Σύνταγμα.

Το κάλεσμα για το συλλαλητήριο έγινε διαδικτυακά με τους διαδηλωτές να προειδοποιούν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ δεν έλειψαν και οι προσαγωγές 32 ατόμων όταν ομάδα ανθρώπων με κουκούλες και χειρουργικές μάσκες προκάλεσε επεισόδια.

Ιερείς, ακροδεξιοί, και οι γνωστοί συνωμοσιολόγοι οι οποίοι δηλώνουν ενάντια στη… Νέα Τάξη Πραγμάτων, κήρυξαν τον πόλεμο στις νέες ταυτότητες επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά στις ομιλίες τους φανατισμό, σκοταδισμό και παραληρηματική εσχατολογία.

Μεταξύ άλλων, έκαναν λόγο για «σατανοταυτότητα, για διαβολοχάραγμα, εισιτήριο στην αιώνια κόλαση», ενώ δεν δίστασαν να πουν ότι θα ήταν καλύτερα αν πεθάνουν από τους Τούρκους παρά να πάρουν τις νέες ταυτότητες.

 «Δεν υπάρχει επιστροφή. Βγάλατε ταυτότητα για την αιώνια κόλαση. Αυτή η σατανο-ταυτότητα είναι βιομετρική, ηλεκτρονική, χάραγμα στο μέτωπο και το χέρι. Υπάρχει το σκοτεινό δωμάτιο στο αστυνομικό τμήμα του σατανά, θα σου κάνει ενδοσκόπηση, θα σου χαράζει την ίριδα, χάραγμα στο μέτωπο και χάραγμα από σκάνερ, στην παλάμη, στο δάχτυλο και το χέρι. Χάραγμα στο χέρι και το μέτωπο είναι η ταυτότητα που θα πας να παραλάβεις.

Μας έφεραν τις ταυτότητες. Λες και δεν έχουμε βαφτιστικό όνομα, δε έχουμε θρησκεία, γιατί θα φωνάζουμε τα παιδιά μας όπως θέλουν αυτοί, όπως θέλει ο διάβολος και όχι το βαφτιστικό μας όνομα, μας ταπεινώνουν, ταπεινώνουν τον Χριστό μας, την Παναγία μας, Ποιοι είστε εσείς; Παιδιά του Αντιχρίστου. Φεύγουν οι χριστιανοί από τα σπίτια τους, δεν πειράζει! Καλύτερα να πεθάνω από τον Τούρκο παρά να πάρω την ταυτότητα » αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις ομιλίες τους, με τον κόσμο να κραυγάζει ότι οι ταυτότητες είναι του Αντίχριστου.

Όπως ήταν λογικό, τόσο το ύφος όσο και η φρασεολογία τους, δεν έμειναν ασχολίαστα στο Twitter.

Μεταξύ των αρνητών των νέων ταυτοτήτων είναι και ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές την αντίθεσή του τόσο στα εμβόλια όσο και στην καραντίνα.

Μέσω ενός νέου βίντεο που δημοσίευσε στο facebook, εξήγησε ότι η ταυτότητα θα περιλαμβάνει στην πορεία πολλές περισσότερες πληροφορίες από ονοματεπώνυμο, όπως για παράδειγμα, οικονομικά και υγειονομικά στοιχεία με σκοπό η νέα αυτή ταυτότητα να μετατραπεί σιγά σιγά σε μια ψηφιακή κάρτα που θα περιέχει όλη σου τη ζωή και με την οποία όχι μόνο σε παρακολουθούν αλλά θα στερούν την ελευθερία…

Την ίδια ώρα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη σπεύσει σε αστυνομικό τμήμα, σχηματίζοντας μάλιστα ουρές, προκειμένου  να ανανεώσουν τις ταυτότητες που έχουν στην κατοχή τους, πριν τεθούν σε ισχύ οι νέες. 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Άνδρας προσπαθεί να βιάσει γυναίκα – Βίντεο σοκ

Κακοκαιρία Daniel – Στάνλεϊ Τζόνσον: Τα είδα όλα με τα μάτια μου στο Πήλιο – Ηταν σοκ, οι Έλληνες θα τα καταφέρουν (video)

Θεσσαλία: Σοκαριστική δορυφορική εικόνα – Ο κάμπος μετράπηκε σε λίμνη (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 01:13