search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:56
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Daniel – Στάνλεϊ Τζόνσον: Τα είδα όλα με τα μάτια μου στο Πήλιο – Ηταν σοκ, οι Έλληνες θα τα καταφέρουν (video)

11.09.2023 13:24
stanley_johnson_pilio_new

Το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από το Πήλιο βίωσε από κοντά ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, ο οποίος περνά κάθε χρόνο μεγάλο μέρος του καλοκαιριού του στην Ελλάδα, έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή τις ημέρες της καταστροφής καθώς έχει σπίτι στο Πήλιο.

Ο πατέρας του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε στην περιοχή μαζί με άλλους κατοίκους.

«Τα είδα όλα με τα μάτια μου και το μόνο που θέλω να πω είναι το πόσο λυπάμαι. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για όλους» είπε ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον.

«Το σπίτι μας βρίσκεται αρκετά ψηλά και, φυσικά, ακούσαμε και είδαμε όλους τους κεραυνούς και τις βροντές και φοβηθήκαμε. Οι καρδιές μας πεθαίνουν σήμερα και είμαι δίπλα σε όλους τους κατοίκους του Πηλίου, της Σκιάθου, και τώρα στις ειδήσεις βλέπω ότι η Κεντρική Θεσσαλία βρίσκεται κάτω από το νερό και πολλές περιοχές, όπως και η Λάρισα, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση», πρόσθεσε.

«Νιώθω ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα δείξουν όλο τους το μεγαλείο και θα καταφέρουν να διαχειριστούν όλη αυτή την καταστροφή. Η καταστροφή είναι κάτι που οι Έλληνες έχουν ζήσει ξανά με τις φωτιές, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να “αναρρώσουν”», κατέληξε ο Στάνλεϊ Τζόνσον.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Σοκαριστική δορυφορική εικόνα – Ο κάμπος μετράπηκε σε λίμνη (Photo)

Βόλος: Κήδεψαν… λάθος άνθρωπο – Το τραγικό λάθος που αναστάτωσε δύο οικογένειες

Ραφήνα: «Δεν υπάρχει λιμάνι, μπορεί και να συγκρουστούν πλοία» – Τι λέει πλοίαρχος για το πώς έμπλεξαν οι άγκυρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:56