search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Εύη Δρούτσα για Γιάννη Βαρδή: «Δεν σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του» (Video)

15.09.2023 09:08
droytsa-vardis-new

Στη συναυλία που έγινε στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή αναφέρθηκε η Εύη Δρούτσα.

Η στιχουργός επεσήμανε ότι ο γιος του τραγουδοποιού, Γιάννης δεν σεβάστηκε την επιθυμία του πατέρα του που δεν ήταν άλλη από το να μην γίνει κάποια συναυλία για τον ίδιο.

Μιλώντας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, η Εύη Δρούτσα θέλησε να τοποθετηθεί για την απουσία της Χριστίνας Μαραγκόζη από αυτήν, ενώ αναφερόμενη στον αείμνηστο καλλιτέχνη τον χαρακτήρισε ως «δύσκολο άνθρωπο».

«Πρώτα απ’ όλα να αρχίσουμε με ένα πράγμα. Ο μακαρίτης ο Αντώνης είχε πει να μην γίνει καμία συναυλία για αυτόν. Άρα έγινε. Από ποιον πρέπει να ζητήσουμε τον λόγο; Ότι πει ένας άνθρωπος, ο οποίος έφυγε, αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν κάτι και να πει, εάν κάνετε την συναυλία, θέλω να έρθει η Χριστίνα Μαραγκόζη. Θεός σχωρέστον, τον Χριστιανό, είπε “δεν θέλω να μου κάνετε συναυλία”. Άρα αυτή τη στιγμή τι να πω; Έκανε ο Γιάννης τη συναυλία. Εγώ ξέρω όμως πως ένας άνθρωπος που τελειώνει, όταν αφήσει κάτι, πρέπει να το σεβόμαστε. Τώρα, ήθελε να την κάνω, καλώς την έκανε. Έπρεπε όμως να σεβαστεί έστω τον έρωτα που έζησε, για όσο καιρό έζησε, ο πατέρας του. Τα τραγούδια που είχε πει, 60 τόσα, δικά του. Τώρα, το να έρθει ένα παιδί και να πει “εγώ δεν την καλώ για αυτόν τον λόγο”, ποια αιτία;» είπε και πρόσθεσε:

«Ο Γιάννης Βαρδής δεν σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του. Η Χριστίνα τον πείραξε; Και μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Όμως ο Γιάννης έχει πάντα τη σκιά του πατέρα του».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δέχτηκα ρατσισμό, γιατί ήμουν ο “αδερφός της ανάπηρης”»

Λίνα Πρίντζου: «Για χρόνια υπήρξα καταθλιπτική» εξομολογείται η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Το θρυλικό κόκκινο πουλόβερ της Νταϊάνας πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31