search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:57
MENU CLOSE

Λίνα Πρίντζου: «Για χρόνια υπήρξα καταθλιπτική» εξομολογείται η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

14.09.2023 19:51
PRINTZOU
NDP

Μια σπάνια εξομολόγηση έκανε η Λίνα Πρίντζου στα social media σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και γνωστή θεατρική ηθοποιός αποκάλυψε πως για χρόνια υπήρξε καταθλιπτική.

«Για χρόνια υπήρξα καταθλιπτική. Γιορτές γενέθλια και γλέντια με διέλυαν. Τεράστια η διαδρομή και οδυνηρή, τεράστια και η θέληση όμως, να περάσω το ποτάμι και να βρεθώ στην αντίπερα όχθη. Και σαν το πέρασα, άλλαξε η ζωή μου όλη! Και από τότε ζω με ορμή, χωρίς ΦΟΒΟΥΣ και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.

Και ότι γραμμάτια μου ξώμειναν στο χέρι ανεξόφλητα και αυτά θα τα ξοφλήσω ένα ένα. Γιορτή σήμερα λοιπόν και μπορεί η σκέψη να είναι βυθισμένη στα νερά και στις λάσπες και να σκοτεινιάζει η ψυχή, ωστόσο ξεδιπλώνει φτερά και ΠΕΤΑ!! Σταυρούλα Σταυρουλίνα Λίνα» έγραψε η Λίνα Πρίντζου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης:

Το θρυλικό κόκκινο πουλόβερ της Νταϊάνας πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων

Πάνος Μουζουράκης: Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο τραγουδιστής! (Videos)

Λάκης Γαβαλάς: «Έχουμε πολλούς γκέι στη Βουλή, γυναίκες και άνδρες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31