search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Πάνος Μουζουράκης: Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο τραγουδιστής! (Videos)

14.09.2023 14:20
moyzoyrakis-kozari-new

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη οι οποίοι τις τελευταίες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωρό.

Η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα τέσσερα κιλά. Η συγκίνησή μου παιδιά είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας» είπε η παρουσιάστρια.

O Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Μάιο στην Αίγινα.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων του νησιού, ενώ το γλέντι έγινε στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού ξεπέρασαν τους 500, με πολλούς από αυτούς να προέρχονται από τον χώρο της της ελληνικής σόου μπιζ.

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον γάμο»

Λίγο μετά τον γάμο του με την Μαριλού Κοζάρη, ο Πάνος Μουζουράκης είχε μοιραστεί τα συναισθήματά του, αποκαλύπτοντας ότι η νέα του ζωή κατακλύζεται από την απόλυτη ευτυχία!

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον γάμο. Θα σου γράψω μια έκθεση με τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Άμα κάτσω να εξηγήσω τι έχει αλλάξει στη ζωή μου θα χάσω την πτήση. Όλα είναι υπέροχα. Αν υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Το να αγαπάς είναι να χαίρεσαι και να δίνεις, το να έχεις ανάγκη είναι να φοβάσαι και να ζητάς» είχε δηλώσει στην εκπομπή Πρωινό.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Γαβαλάς: «Έχουμε πολλούς γκέι στη Βουλή, γυναίκες και άνδρες» (Video)

Νίκος Βέρτης: «Δεν υποβίβασα τη γυναίκα επειδή είπα ότι θέλω να μαγειρεύει και να στρώνει το κρεβάτι» (Video)

Γιάννης Μπέζος: «Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34