search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:30
MENU CLOSE

Μουζουράκης-Κοζάρη: Παντρεύονται στις 27 Μαΐου

26.04.2023 17:43
mouzourakis_new

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ!», το ζευγάρι θα παντρευτεί στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων της Αίγινας, ενώ έγινε γνωστή και η ημερομηνία του γάμου τους.

Το μυστήριο και η δεξίωση θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Μαΐου 2023. Μάλιστα, η δεξίωση θα γίνει στο πολυτελές και ιστορικό κτήμα Ζαΐμη, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Η εγκυμονούσα φαρμακοποιός, έκανε πάρτι τύπου bachelor, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπως αποκάλυψε η επί χρόνια φίλη της, Κατερίνα Καινούργιου, στον «αέρα» του «Super Κατερίνα».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε στα social media φωτογραφία με τη Μαριλού Κοζάρη από το πάρτι. Στα στιγμιότυπα φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλιά της.

Διαβάστε επίσης:

Τομ Χίντλεστον: Στην Ελλάδα ο διάσημος ηθοποιός (Photo)

Γιος Χ. Αλεξίου: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς» (photos)

Salt Bae: Η σκοτεινή αυτοκρατορία του Τούρκου ιδιοκτήτη εστιατορίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:28