search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:06
MENU CLOSE

Γιος Χ. Αλεξίου: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς» (photos)

26.04.2023 12:56
xaris-alexiou

Η Χάρις Αλεξίου και ο γιος της Μάνος Θεοφίλου έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντεξη στο τεύχος Μαΐου της Vogue και μίλησαν για την γονεϊκότητα και την υιοθεσία.

Όπως εξομολογήθηκε ο  Μάνος Θεοφίλου δεν τον ενδιαφέρει να ψάξει τους βιολογικούς του γονείς καθώς έχει λάβει όλη την αγάπη του κόσμου, ενώ τόνισε πως η μητέρα του τού είχε αποκαλύψει την αλήθεια για την υιοθεσία του από πολύ μικρή ηλικία.

Η Χάρις Αλεξίου είπε για την υιοθεσία του γιου της: «Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι γι’ αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε στο φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου».

Στη συνέχεια, ο Μάνος Θεοφίλου ανέφερε: «Θεωρώ ότι για μένα ήταν “σαν να μου έκατσε το τζόκερ”, κατά κάποιον τρόπο. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».

Έπειτα, η μεγάλη ερμηνεύτρια συνέχισε λέγοντας πως η ελληνική κοινωνία έχει μια σοβαρή παθογένεια, τα μυστικά, και πως η ίδια δεν ήθελε να έχει μυστικά από τον γιο της: «Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια» και προσέθεσαι πως του είπαν ότι είναι υιοθετημένος «από όταν άρχισε να λέει τις πρώτες του λέξεις».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ιωαννίδου για καρκίνο: «Οι χημειοθεραπείες με τσάκισαν, δεν φοβήθηκα ποτέ ότι θα πεθάνω» (Video)

Αννίτα Πάνια: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Νίκο Καρβέλα και τον γιο τους – Πόσο χρόνων έγινε (Photos)

Ντέμι Μουρ – Μπρους Γουίλις: Απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι! (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:06