search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Ντέμι Μουρ – Μπρους Γουίλις: Απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι! (Photo)

26.04.2023 11:22
moore-willis-new

Το πρώτο τους εγγόνι απέκτησαν o Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ, καθώς η πρωτότοκη κόρη του πρώην ζευγαριού έγινε μητέρα!

Η Ράμερ Γουίλις έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας.

Μάλιστα, μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού της.

«Είσαι σκέτη μαγεία» έγραψε μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της, μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι το μωρό γεννήθηκε στις 18 Απριλίου στο σπίτι της. Το όνομα αυτής, Λουέτα Άισλι Τόμας Γουίλις.

Η Ράμερ Γουίλις και ο Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Νοέμβριο του 2022, ενώ έναν μήνα αργότερα ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να γίνουν γονείς.

Τον Δεκέμβριο του 2021, μάλιστα, η Ντέμι Μουρ ανέβασε μία φωτογραφία με την εγκυμονούσα Ράμερ και τον σύντροφό της γράφοντας στη λεζάντα: «Μπαίνω στην εποχή της καυτής, τρελής, ανισόρροπης γιαγιάς».

Η Ράμερ Γκλεν Γουίλις είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε η Μουρ και ο Γούιλις. Γεννήθηκε το 1988, ενώ από νωρίς εξέφρασε την επιθυμία της να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της, επαγγελματικά.

Έγινε, λοιπόν, ηθοποιός, κάνοντας το κινηματογραφικό της ντεμπούτο μαζί με τη μητέρα της στο «Now and then». Μάλιστα, έχει συνεργαστεί και με τον πατέρα της στο «The Whole Nine Yards» το 2000, το «Hostage» το 2005 και στο «Air Strike» το 2018.

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Δημητροπούλου: «Προτεραιότητα ήταν να υιοθετήσουμε παιδί, ασχέτως αν θα αποκτούσαμε και βιολογικά» (Video)

Συγκινεί η Μαρία Παπαλάμπρου για την απώλεια του συζύγου της – «Η ψυχή σου είναι εδώ» (Videos)

My Style Rocks: Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με τους κριτές του ριάλιτι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:48