search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:40
MENU CLOSE

My Style Rocks: Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με τους κριτές του ριάλιτι

26.04.2023 09:10
my-style-rocks

Προσβεβλημένος και θυμωμένος δηλώνει ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την προβολή του επεισοδίου της Δευτέρας καθώς οι κριτές του My Style Rocks εξευτέλισαν τη δημιουργία του όπως λέει.

 Η παίκτρια του ριάλιτι Emilia Vodos, φόρεσε κατά την εμφάνισή της στο Gala, που είχε ως θέμα τα «Μουσικά Βραβεία», μία από τις δημιουργίες του σχεδιαστή. Το αξεσουάρ δεν ενθουσίασε τους κριτές και ο Στέλιος Κουδουνάρης δε δίστασε να το βγάλει από την παίκτρια ρωτώντας τη αν έχει πάθει αυχενικό.

Το συγκεκριμένο κόσμημα να καλύπτει το μέρος του σώματος, το οποίο ενώνει το κεφάλι με τον κορμό και επιτρέπει τις κινήσεις του κεφαλιού. Σηκώθηκε έπειτα από τη θέση του και της το έβγαλε για να μην πιαστεί από το βάρος του εξαρτήματος που φορούσε αλλά και από την ακαμψία του υλικού του. Παράλληλα, όταν η Vodos ρωτήθηκε για τον δημιουργό του κοσμήματος, απάντησε απλά πως ανήκει σε «κάποιον άνθρωπο».

Χτες Τρίτη, ο σχεδιαστής Περικλής Κονδυλάτος, προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση σχετικά με το δημιούργημά του, αποκαλύπτοντας πως η παίκτρια το χρησιμοποίησε χωρίς την άδειά του.

Επίσης, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι προσέβαλαν και εξευτέλισαν το κόσμημά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κουρής: «Η τελευταία μου παράσταση πήγε χάλια – Ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε έργο μου» (Video)

Χάρι και Μέγκαν διέψευσαν τις φήμες χωρισμού – Είδαν μαζί αγώνα NBA

Μόνικα: «Με έχει προσεγγίσει κόσμος για να συνδεθεί ο δίσκος με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:40