search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:37
MENU CLOSE

Νίκος Κουρής: «Η τελευταία μου παράσταση πήγε χάλια – Ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε έργο μου» (Video)

26.04.2023 08:58
nikos-koyris-new

Για την τελευταία θεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε μίλησε ο Νίκος Κουρής, κάνοντας λόγο για μια αποτυχία που δεν περίμενε, αλλά που παράλληλα, τού έδωσε πολλά μαθήματα.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική αστυνομική σειρά IQ160, αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει έργο του, ενώ δεν έχει εντοπίσει ακόμα τους λόγους για τους οποίους το κοινό δεν επέλεξε να το δει.

«Η τελευταία μου παράσταση δεν πήγε καλά, δεν ήρθε κόσμος να τη δει και δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω γιατί πήγε τόσο χάλια. Ήταν η πρώτη μου σκηνοθεσία, ίσως αυτός να ήταν ένας λόγος. Ήταν ένα δύσκολο, άγριο, βίαιο έργο. Λυπάμαι πραγματικά που δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενα.

Παίξαμε όσο μπορούσαμε να παίξουμε αλλά, αν δεν έχεις κόσμο, δεν μπορείς και να συνεχίσεις. Δεν συμφέρει κανέναν. Ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε ένα έργο μου και δε νομίζω ότι της άξιζε της παράστασης αυτό.

Κατάλαβα ότι, αν κάνω κάτι, πρέπει να το θέλω πάρα πολύ και πως το να παίζω και να σκηνοθετώ ταυτόχρονα είναι λάθος. Λάθος όχι ως προς το αποτέλεσμα αλλά ως προς τη διαδικασία. Θεωρώ ότι ο σκηνοθέτης πρέπει να είναι μόνο από κάτω, για να μπορεί να είναι τίμιος με τους ανθρώπους από πάνω.

Οι αποτυχίες δεν είναι ευχάριστες αλλά είναι πάρα πολύ διδακτικές. Από την επιτυχία δεν έμαθα ποτέ απολύτως τίποτα. Μόνο την… ψωνίζεις, κάτι νομίζεις, σου αρέσει. Έχει και μία αντιπαθητικότητα η επιτυχία» ανέφερε μεtαξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Χάρι και Μέγκαν διέψευσαν τις φήμες χωρισμού – Είδαν μαζί αγώνα NBA

Μόνικα: «Με έχει προσεγγίσει κόσμος για να συνδεθεί ο δίσκος με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα»

The Witcher: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34