search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:59
MENU CLOSE

Νίκος Κουρής: «Όταν το ’87 διαγνώστηκα με διαβήτη με είχαν για τελειωμένο» (Video)

06.11.2022 11:58
Νίκος Κουρής: «Πάσχω από διαβήτη από 13 ετών - Δεν μπορείς να πεις

Για τον διαβήτη τύπου 1 από τον οποίο πάσχει μίλησε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Ολα για τη ζωή μας».

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος διαγνώστηκε με διαβήτη από την εφηβεία του, αποκάλυψε ότι όταν διαγνώστηκε σε τόσο τρυφερή ηλικία με την ασθένειά του, όλοι τον θεωρούσαν ήδη… τελειωμένο.

Όταν ρωτήθηκε για την περίοδο της διάγνωσης, το 1987, ο Νίκος Κουρής είπε: «Θυμάμαι ότι για δύο μήνες δεν πήγαινα στο σχολείο, Τρίτη γυμνασίου πήγαινα. Έπινα πάρα πάρα πολύ νερό, έτρωγα πάρα πολλά γλυκά για κάποιο λόγο, δεν χόρταινα ποτέ, δεν ξεδιψούσα ποτέ και όταν έφτασα στο 600 ζάχαρο περίπου, έπεσα σε κώμα και το ανακαλύψαμε σε μία ιδιωτική κλινική τυχαία γιατί τότε και το να βρεις ότι είσαι διαβητικός ήταν πάρα πολύ δύσκολο».

«Πέρασα πολύ μεγάλη κατάθλιψη, πέρασα δέκα χρόνια αυτοκαταστροφής», παραδέχτηκε ο ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση για τη συμφιλίωσή του με τον διαβήτη.

Ο Νίκος Κουρής επισήμανε ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται για νόσο αλλά για μία έλλειψη που έχει στον οργανισμό του και αποκάλυψε ότι έχει πλέον συμπεριλάβει στη ζωή του την άσκηση που θεωρεί απαραίτητη για να συνεχίσει.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Μιλλούση: «Με τον Λευτέρη ζήσαμε πολλά σκαμπανεβάσματα» (Video)

Στέλιος Παρλιάρος: «Τους ήρθε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι με έναν σεφ»

Ουγγαρέζος σε Χρηστίδου: «Να είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20