search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:18
MENU CLOSE

My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης, η αντίδραση της Βασιλικής

02.02.2023 18:32
mystyle-rocks-1-new

Έντονη διχογνωμία και σήμερα στο My Style Rocks, με τις εντάσεις να μην περιορίζονται μόνο μεταξύ των παικτριών που διεκδικούν τη νίκη.

Η Βασιλική ήταν από τις πρώτες κοπέλες που έδειξαν τη σημερινή τους εμφάνιση και ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε κατά την ώρα που σχολίαζαν οι κριτές, εκνεύρισε πολύ τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο σχεδιαστής προσπάθησε να της εξηγήσει, τι δεν του άρεσε στην εμφάνισή της, αλλά η αντίδρασή της τον έκανε να διακόψει και να προχωρήσει εκνευρισμένος στη βαθμολογία.

«Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω. Νομίζω ότι ασχολείσαι περισσότερο με το να την πεις στις συμπαίκτριές σου με τη σωστή ατάκα…» είπε ο κριτής. «Είμαι αυθόρμητη» απάντησε η Βασιλική.

«Να είσαι αυθόρμητη και στα ρούχα» της είπε και στη συνέχεια σχολίασε το λουκ της κυρίως αρνητικά. Η γούνα, η αλυσίδα και το γενικότερο styling δεν του άρεσε. «Δεν σε κολακεύει, η σακούλα η χρυσή δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα μου μας φέρνεις, δεν έχει φαν, είναι απλά μία σακούλα» της τόνισε.

«Ό,τι κάνω εγώ είναι τίποτα» σχολίασε η Βασιλική και τότε ο κριτής ενοχλήθηκε αρκετά, σταμάτησε να κρίνει και προχώρησε απευθείας στη διαδικασία της βαθμολογίας.

«Έτσι θα κάνω σε όλες που δεν θέλουν να ακούσουν τι λέω.. 1. “Ό,τι κάνω είναι τίποτα” τι είναι παιδί μου νηπιαγωγείο;» ακούγεται να της λέει εκνευρισμένος.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Ένσταση για τον Victor Vernicos – «Ζητάμε να μάθουμε πώς ψήφισε η επιτροπή»

Survivor All Star – Spoiler: Χαμός στο σημερινό αγώνισμα – Μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση (Video)

Στάθης Αγγελόπουλος για Άντζελα Δημητρίου: «Μία λαίδη δεν είναι δύστροπη; – Ήταν περίεργη πάντα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06