search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:04
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου για καρκίνο: «Οι χημειοθεραπείες με τσάκισαν, δεν φοβήθηκα ποτέ ότι θα πεθάνω» (Video)

26.04.2023 12:31
maria-ioannidoy-new (2)

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, κάνοντας λόγο για μια σκληρή δοκιμασία που, όμως, δεν κατάφερε να την κάνει να λυγίσει.

Η ηθοποιός περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τη νόσο, επισημαίνοντας ότι άντλησε δύναμη από την αείμνηστη Λαμπέτη που ενώ είχε διαγνωστεί με την ασθένεια, συνέχιζε να παίζει στο θέατρο.

«Ήμασταν στην θάλασσα, έπιασα το στήθος κι είχα ένα γρομπαλάκι. Το θεώρησα περίεργο. Είχα παραλείψει ένα χρόνο να κάνω εξέταση μαστού κι άκουσα μια στριγγλιά από τον γιατρό γιατί δεν έκανες την εξέταση ένα χρόνο; Έχεις όγκο στο στήθος. “Ε και; Θα το βγάλουμε λέω εγώ”. Δεν φοβήθηκα και δεν είπα ποτέ μου ότι θα πεθάνω. Ξενύχτησα, δεν έκλαψα για τον καρκίνο κι ούτε έριξα ένα δάκρυ.

Έκανα πολλές χημειοθεραπείες και με τσάκισαν. Έπεσαν όλα τα μαλλιά μου και πριν πέσουν, τα έκοψα μόνη μου. Πήρα ένα ψαλίδι και τα κούρεψα. Σκέφτηκα την Λαμπέτη, που μία ζωή είχε καρκίνο κι έπαιζε. Όταν έπεσαν τα μαλλιά της είπε τι ωραίο κρανίο μου χάρισες ρε μάνα μου κι είπα κι εγώ το ίδιο» ανέφε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Διαβάστε επίσης:

Αννίτα Πάνια: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Νίκο Καρβέλα και τον γιο τους – Πόσο χρόνων έγινε (Photos)

Ντέμι Μουρ – Μπρους Γουίλις: Απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι! (Photo)

Ευγενία Δημητροπούλου: «Προτεραιότητα ήταν να υιοθετήσουμε παιδί, ασχέτως αν θα αποκτούσαμε και βιολογικά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:01