search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:08
MENU CLOSE

Τομ Χίντλεστον: Στην Ελλάδα ο διάσημος ηθοποιός (Photo)

26.04.2023 13:30
hiddleston-new

Σε ψαροταβέρνα του Ναυπλίου εθεάθη ο Τομ Χίντλεστον ο οποίος θέλησε να γευτεί την ελληνική κουζίνα, ενώ δεν παρέλειψε να ποζάρει στον φακό χαμογελαστός.

Η σελίδα της ταβέρνας την οποία επισκέφθηκε δημοσίευσε στο Facebook το στιγμιότυπο με τον σταρ να φωτογραφίζεται με το προσωπικό, έχοντας απολαύσει τις τοπικές νοστιμιές.

«Ο Τομ Χίντλστον, γνωστός και ως Λόκι στην ομώνυμη σειρά της Marvel, βρέθηκε στο Ναύπλιο και μας τίμησε με την παρουσία του»  αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Φυσικά, το γεγονός της επίσκεψης του υπερηρωϊκού «Λόκι» στη χώρα, δεν έμεινε ασχολίαστο στα social media.

«Θα λιποθυμήσω αλήθεια!» έγραψε ένας φαν, με κάποιον άλλον να συμπληρώνει: «Πόσο χαίρομαι που επισκέπτεται τη χώρα μας»

«Όχι ρε φίλε κι έπινα καφέ λίγο πιο κάτω» σχολίασε ένας άλλος που δεν είχε την τύχη να τον δει από κοντά.

Ο Χίντλεστον αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της γενιάς του, με τον ρόλο του ως Λόκι στην ταινία «Thor» του 2011 να τον απογειώνει παγκοσμίως. Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον ρόλο επτά ακόμη φορές από το 2012 μέχρι το 2021, ενώ ετοιμάζεται να επαναλάβει τον χαρακτήρα του στην δεύτερη σεζόν της ομώνυμης σειράς «Λόκι», που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Ο Χίντλεστον έχει, επίσης, συμμετάσχει σε πολυάριθμες ταινίες υψηλής ποιότητας, μεταξύ των οποίων οι: «The Night Manager» του Τζον Λε Καρρέ, «Only Lovers Left Alive» του Τζιμ Τζαρμούς, «War Horse» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Άλεν και το «Πορφυρός Λόφος» του Γκιγέρμο Ντελ Τόρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χίντλεστον ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στο θέατρο, συμμετέχοντας σε παραγωγές αρχαίων ελληνικών έργων του Cambridge University. Μία από τις θεατρικές δουλειές του ήταν στην τραγωδία «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, όπου ενσάρκωσε τον Ορέστη, ερμηνεύοντας, μάλιστα, τον ρόλο του στην αρχαία ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης:

Γιος Χ. Αλεξίου: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς» (photos)

Μαρία Ιωαννίδου για καρκίνο: «Οι χημειοθεραπείες με τσάκισαν, δεν φοβήθηκα ποτέ ότι θα πεθάνω» (Video)

Αννίτα Πάνια: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Νίκο Καρβέλα και τον γιο τους – Πόσο χρόνων έγινε (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:08