search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:03
MENU CLOSE

Νίκος Βέρτης: «Δεν υποβίβασα τη γυναίκα επειδή είπα ότι θέλω να μαγειρεύει και να στρώνει το κρεβάτι» (Video)

14.09.2023 10:51
nikos-vertis-new

«Θέλω η γυναίκα να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου, που μαγειρεύει και στρώνει το κρεβάτι» είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο Νίκος Βέρτης, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Cosmoradio», ο τραγουδιστής απαντά στην κριτική που δέχτηκε, εξηγώντας ότι και ο ίδιος μπαίνει πολλές φορές στην κουζίνα οπότε δεν θεωρεί ότι αν το κάνει και η γυναίκα σημαίνει ότι την κάνει για κάποιο λόγο κατώτερη.

«Κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε, είπα κάτι που αρέσει σε μένα, δεν είπα κάτι για να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω στη γυναίκα δηλαδή, ότι αν μπαίνει στην κουζίνα είναι υποδεέστερη; Εγώ την περίοδο της Σαρακοστής μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δυο φορές τη μέρα. Αυτό τι με κάνει; Με κάνει κατώτερο;» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν επιθυμεί να βρεθεί σε κάποιο talent show ως κριτής.

«Αυτό που είχα αναφέρει είναι ότι όταν λες “όχι” σε ένα πράγμα, θα πρέπει το όχι σου να έχει την ίδια ισχύ με τα χρήματα που σου δίνουν. Αν υποκύπτεις στο χρήμα, σε κάτι που νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις… Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις μόνο αυτό που νιώθεις. Αν νιώσω ότι θέλω να το κάνω αυτό, θα το κάνω» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μπέζος: «Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση» (Video)

Η φαντασίωση του Μασκ με την Άμπερ Χερτ – Την έβαλε να «ντυθεί» σαν ηρωίδα videogame!(photo)

Ηλίας Λογοθέτης: Περιπέτεια υγείας για τον ηθοποιό – Υποβλήθηκε σε χειρουργείο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:01