search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:28
MENU CLOSE

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Follow Jesus Christ» γράφει στη νέα του ανάρτηση (Photo)

15.09.2023 14:16
giorgos-aggelopoylos-new

Η στενή σχέση που έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη θρησκεία είναι γνωστή, με τον ίδιο να αναφέρεται συχνά στην πίστη του στον Θεό.

Δεν είναι λίγες, μάλιστα, οι φορές που ο νικητής του πρώτου Survivor, γνωστός και ως «Ντάνος» δημοσιεύει σε αναρτήσεις του τις επισκέψεις του σε διάφορους ναούς.

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, ο πρώην παίκτης του «Survivor» προχώρησε σε μια ακόμη σχετική ανάρτηση.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανήρτησε μια selfie φωτογραφία του, συνοδεύοντας τη με την εξής λεζάντα: «Follow Jesus Christ – Να ακολουθείτε τον Ιησού Χριστό»

Όπως είναι γνωστό, σύντομα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την «εκλεκτή» της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμαβακούση την οποία -όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει- γνώρισε στην εκκλησία, καθώς οι δυο τους έχουν τον ίδιο πνευματικό.

«Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι, μετά ήρθε και το διαφημιστικό» είχε δηλώσει ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βαρδής: Η απάντηση της Φιλοθέης Μωβ στη δήλωσή του ότι «την απεχθάνεται» (video)

Σακίρα: Εντυπωσίασε το χορευτικό της με τα μαχαίρια – Δείτε το βίντεο

Μιμή Ντενίση για την κόρη της: «Προσπάθησε πολύ να χάσει κιλά – Είχε βιώσει bullying» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42