search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:40
MENU CLOSE

Μιμή Ντενίση για την κόρη της: «Προσπάθησε πολύ να χάσει κιλά – Είχε βιώσει bullying» (Video)

15.09.2023 11:02
ntenisi-kori-new

Στην ανανεωμένη εικόνα της κόρης της αναφέρθηκε η Μιμή Ντενίση η οποία ερωτηθείσα σχετικά, επισήμανε ότι η Μαριτίνα προσπάθησε πολύ να χάσει κάποια κιλά, καθώς βίωσε bullying.

«Η αλήθεια είναι ότι η κόρη μου προσπάθησε πάρα πολύ να χάσει κιλά. Όπως ξέρετε, στην εποχή μας, υπάρχει πάρα πολύ bullying. Αν είσαι πιο λεπτός, πιο παχουλός, πιο κοντός, πιο ψηλός, παντού ένα bullying. Είχε βιώσει bullying κυρίως λόγω της δικής μου διασημότητας. Είναι όμως πολύ δυνατή» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ίδια τον Αύγουστο στο περιοδικό «ΟΚ!», η Μαριτίνα Ντενίση είχε εξηγήσει ότι κατάφερε να χάσει βάρος, έπειτα από αυστηρή δίαιτα.

«Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή.

Είπα “δεν πάει άλλο”. Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Μικέλε Μορόνε: Μετά το «365 days» του Netflix αποθεώθηκε στη σκηνή (Video)

Εύη Δρούτσα για Γιάννη Βαρδή: «Δεν σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του» (Video)

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δέχτηκα ρατσισμό, γιατί ήμουν ο “αδερφός της ανάπηρης”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:40