search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:16
MENU CLOSE

Σακελλαροπούλου για δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Ναυτικοί με μια αδιανόητη συμπεριφορά οδήγησαν στον θάνατο ενός ανθρώπου

15.09.2023 23:00
SAKELLAROPOULOU
Eurokinissi

Στη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη από μέλη του πλοίου Blue Horizon αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαροπούλου μιλώντας σε αποψινή εκδήλωση της κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών στην Αθήνα τόνισε χαρακτηριστικά πως «υπέστημεν όλοι ένα τραγικό σοκ, σοκαριστήκαμε όταν ναυτικοί με μια αδιανόητη συμπεριφορά οδήγησαν στον θάνατο ενός ανθρώπου. Θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι που θα γίνει μάθημα να ανησυχούμε ως κοινωνία για ορισμένες συμπεριφορές και ότι θα είναι κάτι απολύτως μεμονωμένο. Η ναυτοσύνη έχει άλλα χαρακτηριστικά».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις τεράστιες καταστροφές των τελευταίων μηνών στη χώρα μας από πυρκαγιές και πλημμύρες.

«Πρόσφατα η χώρα μας επλήγη από πλημμύρες και πυρκαγιές. Επισκέφθηκα και τον Έβρο και τη Θεσσαλία και είχα δυστυχώς την ευκαιρία να διαπιστώσω την έκταση την τεράστια των προβλημάτων, τα οποία ευτυχώς σε επίπεδο απώλειας ανθρώπινων ζωών ήταν λίγες -αλλά δεν παύουν να είναι ανθρώπινες ζωές αυτές που χάσαμε- αλλά για το μέλλον αυτών των ανθρώπων στις περιοχές αυτές, για την οικονομία της χώρας, για το περιβάλλον πάνω απ’ όλα μας περιμένουν δύσκολες ημέρες», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.

Στην εκδήλωση της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών παρίσταται επίσης ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης -«Μας είπαν ενοχλητικούς επειδή καλούσαμε τακτικά στο νοσοκομείο»

Δολοφονία στον Πειραιά: «Πάρκαραν στο πεζοδρόμιο, αγανάκτησα» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης (Video)

«Υγειονομική βόμβα» η Θεσσαλία: SOS για τα μολυσμένα νερά – Κίνδυνος από τα νεκρά ζώα και τα κουνούπια, αυξάνονται τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:13