Δολοφονία στον Πειραιά: Προκαλεί ο 68χρονος δράστης - «Με έβριζαν, με έφτυναν και με κορόιδευαν»
Με κατηγορίες σε βάρος του 39χρονου θύματος προσπαθεί να δικαιολογήσει το έγκλημά του ο 68χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας στον Πειραιά.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης φέρεται να είπε: «Επιτέλους, τον ‘τελείωσα’, επιτέλους τον σκότωσα».
Στην αστυνομία υποστήριξε ότι με το θύμα είχε για χρόνια προστριβές εξαιτίας του πάρκινγκ ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ισχυρίστηκε κυνικά ότι ο 39χρονος και ο αδελφός του τον κορόιδευαν.
«Συνεχώς με έβριζαν με έφτυναν και με κορόιδευαν. Τους είχα πει πολλές φορές να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν ακόμα και την είσοδο του σπιτιού μου. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά εξοργίστηκα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.
Διαβάστε επίσης:
Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Δείτε τους αριθμούς που κληρώθηκαν
Ιωάννινα: Μπουρίνι μισής ώρας έφερε το χάος (Photos)