ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 14:03
MENU CLOSE

Οικονόμου: Προτεραιότητα η επέκταση του φράχτη στον Έβρο - Αυστηρή αλλά δίκαιη η μεταναστευτική μας πολιτική

20.09.2023 13:31

Της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνσησης, την οποία χαρακτήρισε «αυστηρή αλλά απολύτως δίκαιη», υπεραμύνθηκε ο Γιάννης Οικονόμου που δήλωσε επίσης ότι η επέκταση του φράχτη στον Έβρο αποτελεί προτεραιότητα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου -αφότου θα έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες και εφόσον επιτρέπεται με βάση την κατάσταση του εδάφους- αναμένεται να ξεκινήσουν τα μηχανήματα και τα συνεργεία την εκτέλεση των εργασιών.

Ο Γιάννης Οικονόμου σε δήλωσή του τόνισε: «Ο φράχτης και η επέκτασή του αποτελούν προτεραιότητα για την ελληνική κυβέρνηση, η οποία εφαρμόζει μια αυστηρή, αλλά απολύτως δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Στη σύσκεψη με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και με στελέχη των κατασκευαστριών εταιριών, έλαβα την ενημέρωση ότι η κατασκευή κυλά βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί. Ο φράχτης αποτελεί σημαντικό εργαλείο που συμβάλλει ουσιαστικά στη φύλαξη των συνόρων μας και στην προσπάθεια αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης και των δικτύων των λαθροδιακινητών».

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: Απαντά στα περί «κωλοτούμπας» και καταδικάζει τις «προβοκατόρικες πρακτικές» εναντίον της Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Ερντογάν: «Απόλυτα καταδικαστέες – Υπονομεύουν το θετικό κλίμα των ελληνοτουρκικών συνομιλιών»

Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2023: Τι αλλάζει στις κάλπες του Οκτωβρίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 14:03
Exit mobile version