Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την βεβαιότητα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα επικρατήσει της Έφης Αχτσιόγλου στον δεύτερο γύρο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Χαράλαμπος Μαμουλάκης.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι ο νέος πρόεδρος. Τα μαθηματικά είναι πεισματάρικα», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης (20/9) στα Παραπολιτικά 90.1 FM ο βουλευτής Ηρακλείου.
Όπως επισήμανε, στήριξε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στον πρώτο γύρο γιατί εκτίμησε το πόσο καθαρά κινήθηκε πολιτικά.
Παράλληλα, ο Χαράλαμπος Μαμουλάκης έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Κασσελάκη, αναγνωρίζοντάς του επικοινωνιακό χάρισμα.
«Ο Στέφανος κέρδισε και έφερε με την παρουσία του πολύ κόσμο. Έχει επικοινωνιακό χάρισμα που έλειπε στον ΣΥΡΙΖΑ και το υπερκαλύπτει η παρουσία του. Με εκφράζουν στοιχεία του Στέφανου και με κερδίζουν», τόνισε.
«Ο Στέφανος είναι το φρέσκο και έχει γείωση με την κοινωνία», πρόσθεσε.
Επίσης, εκτίμησε πως το επόμενο διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες, με βάση τους οποίους θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, μεταξύ άλλων, τάχθηκε υπέρ της πρότασης να μην πραγματοποιηθεί δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο υποψηφίων.
Χαρακτηριστικά, τόνισε πως θα ήταν καλό να γίνει αποδοχή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω τριβές.
«Να μην πάμε σε δεύτερο γύρο και σε σύγκρουση που δεν βοηθά κανένα . Ας θυμηθούμε το έγινε με Ντόρα και Σαμαρά το 2009», είπε.
Διαβάστε επίσης:
Φάμελλος: Ο κόσμος ψήφισε γιατί έχει προβλήματα, θέλει σοβαρή αντιπολίτευση (video)
ΣΥΡΙΖΑ: 5.000 παλαιά μέλη, που δεν πήγαν στον πρώτο γύρο έστειλαν email για να ψηφίσουν την Κυριακή
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.