search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:03
MENU CLOSE

Νέα Υόρκη: Συνοδοί πολυτελείας κατακλύζουν την πόλη για τη συνέλευση του ΟΗΕ

21.09.2023 11:14
United Nations

Στις διεθνέις σχέσεις αφιερώνονται από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ οι διπλωμάτες που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Πηγές στο Page Six, αναφέρουν πως το πρωί οι διπλωμάτες συναντούν συναντούν παγκόσμιους ηγέτες και το βράδυ συνοδούς πολυτελείας.

Πανάκριβες συνοδοί φέρεται να συγκεντρώνονται στο Μεγάλο Μήλο από μακρινές περιοχές όπως το Λας Βέγκας ακόμα και την Ευρώπη για να καλύψουν την τεράστια ζήτηση.

«Οι δουλειές ανεβαίνουν κατά 20% έως 25%», δήλωσε πηγή από τον δήμο που γνωρίζει τις συναντήσεις κορυφής για το σεξ. «Τα κορίτσια έρχονται από το Λας Βέγκας και την Ευρώπη… είναι σαν συνέδριο συνοδών πολυτελείας».

Η πηγή πρόσθεσε για τις συνοδούς και τους διεθνείς πελάτες: «Πηγαίνουν σε ξενοδοχεία γιατί δεν μπορούν να πάνε στις κατοικίες ή στις πρεσβείες», επισημαίνοντας ότι οι κυρίες «βγάζουν 3.000 έως 5.000 δολάρια» ανά συνεύρεση.

«Κάποιοι διπλωμάτες τρελαίνονται επειδή είναι τόσο καταπιεσμένοι εκεί που βρίσκονται γιατί δεν έχουν κορίτσια σαν αυτά», αναφέρει το δημοσίευμα

Οι διπλωμάτες που πηγαίνουν στα στριπτιτζάδικα έχουν ιδιωτικά δωμάτια. «Τα VIP δωμάτια είναι κλεισμένα και μπορούν να ξοδέψουν από 50.000 έως 100.000 δολάρια σε μια νύχτα», λέει η πηγή.  «Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν να γκουγκλάρουν το όνομά τους και να το συνδέσουν με συνοδούς. Το σημείο της πόλης που επιλέγουν να μένουν είναι το κέντρο όπου πηγαίνουν συνοδοί πολυτελείας. Υπάρχουν τύποι που εργάζονται στα μπαρ, οι οποίοι είναι ουσιαστικά οι “νταβατζήδες” που κανονίζουν τις… παράνομες συναντήσεις».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Γυμνός άνδρας έκοβε βόλτες χαμογελαστός στο αεροδρόμιο του Ντάλας (video)

Ιταλία – Μελόνι: Καθήκον του ΟΗΕ να εξαπολύσει «ανελέητο πόλεμο» εναντίον των διακινητών μεταναστών

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Ο ρόλος της Ρωσίας και της Τουρκίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:01