ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 13:20
MENU CLOSE

Τροχαίο στη Λιβύη: Συγκινητική τελετή στο Πεντάγωνο στη μνήμη των νεκρών στρατιωτικών - Συγκλονιστικές εικόνες (photos)

21.09.2023 12:42

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής για τα μέλη της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας που σκοτώθηκαν στη Λιβύη.

Μετά την τελετή έπαρσης της σημαίας, η οποία θα κυματίζει μεσίστια καθώς έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος για τον τραγικό θάνατο των μελών της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, τελέστηκε μνημόσυνο και τρισάγιο στον ιερό ναό που βρίσκεται μέσα στους χώρους του στρατοπέδου Παπάγου όπου στεγάζονται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και όλα τα γενικά επιτελεία

Στην τελετή παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Απόπειρα βιασμού 64χρονης γυναίκας – Στο νοσοκομείο το θύμα

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε με το ΙΧ σε τζαμαρία ιχθυοπωλείου

Ωρωπός: Βρέθηκε προφυλακτικό στο στομάχι σκύλου – Το αποτρόπαιο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 13:20
Exit mobile version