search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:35
MENU CLOSE

Αθηνά Λινού: Εκθείασε τον Κασσελάκη για το ήθος και τις «φρέσκες ιδέες» του

24.09.2023 22:13
athina_linou

Στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη προσέρχονται βουλευτές και στενοί του συνεργάτες εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της κάλπης των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, έφτασε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγήτρια Ιατρικής Αθήνα Λινού η οποία μίλησε για την προσωπικότητα του υποψήφιου προέδρου του κόμματος το ήθος και τις φρέσκες – όπως είπε – ιδέες του, αναδεικνύοντας την ανάγκη διατήρησης της συνοχής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, στο «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη έχουν φτάσει οι Ευάγγελος Αντώναρος, Αγης Τάτσης, Πέτρος Παππάς, Δώρα Αυγέρη, Ελένη Αυλωνίτου, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη προέδρου, με υποψηφίους τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου ήταν απρόσμενα μεγάλη, καθώς ψήφισαν συνολικά 133.261. Μάλιστα τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα δίνουν πρωτιά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης:

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ απαντούν σε Κασσελάκη: «Ήρθαν 500 άτομα να ψηφίσουν χωρίς να είναι μέλη»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Το πρώτο αποτέλεσμα – Συνεχής ενημέρωση

Στέφανος Κασσελάκης: «Πολεμάει με την ψυχή του για το καλό του τόπου» λέει η μητέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06