search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Γύρω στις 9 αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος

24.09.2023 16:59
syriza ekloges

Η καλύτερη προετοιμασία που έχει κάνει η Κουμουνδούρου για το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών (με πρόσθετα tablet σε κάθε τμήμα), κάτι που απέτρεψε τις ουρές και τη μεγάλη αναμονή – άρα αποκλείει και την παράταση της ψηφοφορία -, αλλά και η φύση της αναμέτρησης, καθώς υπάρχουν πλέον δύο υποψήφιο και όχι πέντε, καθιστά την όλη διαδικασία πολύ πιο γρήγορη.

Έτσι, εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα προβλήματα, αναμένεται γύρω στις 9 να υπάρχει μία πρώτη ασφαλής εικόνα και εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα.

Το μόνο σημείο που θέλει προσοχή, είναι το γεγονός ότι πρώτα θα φτάνουν στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή τα αποτελέσματα από τα μικρότερα τμήματα της επαρχίας, ενώ τα μεγάλα εκλογικά κέντρα της Αθήνας, θα ενσωματωθούν σχετικά πιο αργά και πρέπει να γίνει η στάθμιση, ώστε να είναι αντιπροσωπευτικό το όποιο δείγμα αξιοποιηθεί για τη διαμόρφωση της τελικής εκτίμησης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σταθάκης αποκαλεί τον Κασσελάκη «Μπέπε Γκρίλο» και ο Καρανίκας απαντά «τώρα κατάλαβα γιατί δεν εκλέχτηκες»

Γεωργιάδης στη «σιδηρά κυρία» των Podemos: «Πρωταλήτρια ανεργίας είναι η Ισπανία»

Περιστατικό με ΑΜΕΑ σε λεωφορείο: Πειθαρχικός έλεγχος για τον οδηγό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:11