search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 02:56
MENU CLOSE

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κάτι τρέχει με την ψηφοφορία – Ο Κασσελάκης καλεί τα νέα μέλη να «μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”»

24.09.2023 18:03
kasselakis

Κάτι συμβαίνει με τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει πέσει σημαντικά η ροή των ψηφοφόρων, ενώ φαίνεται ότι πληθαίνουν περιστατικά κατά τα οποία είτε παλαιά μέλη, που δεν είχαν ψηφίσει την περασμένη Κυριακή, είτε νέα μέλη που είχαν ψηφίσει, δεν βρίσκουν τα ονόματά τους στους εκλογικούς καταλόγους για τη σημερινή διαδικασία.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να συναντούν την άρνηση των εφορευτικών επιτροπών για συμμετοχή στις εκλογές και να αποχωρούν αρνούμενοι να ταλαιπωρηθούν με τα διαδικαστικά που συνοδεύουν τέτοιες περιπτώσεις.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μία ανάρτηση πρόσκληση προς αυτά τα μέλη, με τα όσα λέει να έχουν και χαρακτήρα τουλάχιστον έμμεσης καταγγελίας για τα όσα γίνονται (ή δεν γίνονται) σε πολλά τμήματα.

Η δημόσια παράκληση, μέσω Facebook, που απηύθυνε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ως εξής:

«Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα», επισήμανε.

«Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα», τόνισε, εφιστώντας την προσοχή της ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε για τον διάδοχό του κι έστειλε ένα μήνυμα με νόημα για την ενότητα

Βορίδης: «Οι Τούρκοι να καταλάβουν ότι η στρατηγική έντασης με τον Μητσοτάκη, δεν οδηγεί πουθενά»

Ο Σταθάκης αποκαλεί τον Κασσελάκη «Μπέπε Γκρίλο» και ο Καρανίκας απαντά «τώρα κατάλαβα γιατί δεν εκλέχτηκες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 01:08