search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:29
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Έτοιμα τα κανάλια για τη μάχη των Prime Time

25.09.2023 10:48
tileorasi

Το επιτραπέζιο παιχνίδι Stratego είναι να παιχνίδι τακτικής και στρατηγικής για δύο με «πεδίο μάχης» μια αναδιπλούμενη καρτέλα στην οποία παρατάσσονταν οι (δύο) αντίπαλοι στρατοί.

Δεν έφυγε ποτέ από τα ράφια των παιχνιδοπωλείων. Αντιθέτως διατηρήθηκε και στην πορεία κυκλοφόρησαν παραλλαγές με δυνατότητα να  μπορούν να παίζουν περισσότεροι από δύο παίκτες.

Στις «ανοιχτές πεδιάδες» της τηλεόρασης οι κινήσεις τακτικής των καναλιών παραπέμπουν στο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι της δεκαετίας του ’70.

Οι τηλεοπτικές παραγωγές που έχουν ανακοινωθεί από τα κανάλια για τη σεζόν 2023- 2024 δηλώνουν ότι ο ανταγωνισμός θα έχει μεγαλύτερη ένταση από την προηγούμενη.

Οι επενδύσεις τουλάχιστον σε επίπεδο μυθοπλασίας συνοψίζονται στην φράση «χορός εκατομμυρίων», η οποία, όσο κλισέ και αν είναι, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ενδεικτικά, μόνον η νέα ιστορική σειρά εποχής «Η μάγισσα» του ΑΝΤ1 έχει κόστος  παραγωγής τουλάχιστον 12 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησαν υψηλόβαθμα στελέχη του ραδιοτηλεοπτικού Ομίλου πριν από λίγο καιρό. Επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια για αστοχίες και αβρότητες.

«Ζαλάδα» στις 21.00

Στο τηλεοπτικό stratego καταγράφονται ήδη οι πρώτες κινήσεις τακτικής. Ο «Σασμός» έχει πρεμιέρα σήμερα στον Alpha και την τρέχουσα εβδομάδα τα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου θα προβληθούν Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21.00. Απλό διότι η ακριβή σειρά «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 έχει πρεμιέρα σήμερα την ίδια ώρα.

Στο Mega, ο τρίτος κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς» είχε πρεμιέρα χθες βράδυ, όμως με εξαίρεση την ερχόμενη Κυριακή θα μεταδίδεται έξι ημέρες την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου, τη γνωστή ώρα (21.00).

 Το πολυσυζητημένο «Ναυάγιο» θα κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου με διπλό επεισόδιο. «Απέναντι» του θα έχει τον «Σασμό». Στην πορεία, εκτός από την Κυριακή τα επεισόδια του θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, έπειτα από τη «Γή της ελιάς».

Την επόμενη εβδομάδα όμως, ο «Σασμός», με βάση τον προγραμματισμό του καναλιού, θα μεταδίδεται Τετάρτη με Κυριακή και στο μεταξύ θα ξεκινήσει και το «Προξενιό της Ιουλίας» (αμέσως μετά από τον «Σασμό»). Όμως σύμφωνα με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς του Alpha θα προβάλλεται επίσης κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00.

 Την ερχόμενη Κυριακή (1/10) εξάλλου έχει πρεμιέρα στον Alpha και η κοινωνική περιπετειώδης σειρά «Ο γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Η οποία θα αναμετρηθεί με την πρεμιέρα του «Ναυαγίου».

Στα υπόψη και η σειρά «Οι Πανθέοι» του ΣΚΑΪ η οποία προβάλλεται καθημερινά, επίσης στις 21.00.

Το Star από την πλευρά του στις 21.00 (Δευτέρα έως Πέμπτη) και για ένα δίωρο θα προτείνει το ριάλιτι «Η φάρμα». Τα Σάββατα θα έχει «Fame».

Στο ταμπλό και οι νέες προτάσεις της ΕΡΤ. Η σειρά «Ο 3ος όροφος» θα βρίσκεται σχεδόν αντικριστά με «Η μάγισσα», «Σασμό», «Η γη της ελιάς».

Και με τις προτάσεις των ιδιωτικών καναλιών θα αναμετρώνται η βραβευμένη πλέον «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» και «Η παραλία».

Αυτά για αρχή. Και έπεται συνέχεια με κλιμάκωση του «πολέμου» για την τηλεθέαση.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Απρόοπτο στον αέρα της εκπομπής – «Άφησε κάτι που είναι γούρι…» (Video)

Ράνια Τζίμα: Απαντά πρώτη φόρα για το απρόοπτο με το τσιγάρο στον άερα

Τηλεθέαση Σαββάτου: «Αναταραχή» στα …νερά της πρωινής ζώνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:22